Nog kleine 50 dagen te gaan: de dienstenveiling

Een workshop bonbons maken? Een middag mee in de tuin werken? Iemand meenemen naar een concert? Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is aan te bieden op de dienstenveiling, die we op zaterdag 6 april om 22.30 uur in de kantine van de Rusheuvel gaan houden.

De veilingavond is wegens succes geprolongeerd. Vorig jaar zorgde veilingmeester Leo Doetjes voor een ongekende opbrengst die Dynamico goed kan gebruiken. Maar, nog belangrijker: het was een supergezellige verenigingsavond. Ook dit jaar willen we het nuttige met het aangename verenigen. En deze avond hebben we gekoppeld aan een prachtig affiche: de eredivisiewedstrijd bij de heren tegen streekrivaal Tachos.

We vragen elk team om minimaal één dienst aan te bieden. En dan natuurlijk het liefst eentje die best wel eens populair zou kunnen zijn tijdens de veiling. Het idee: het geboden bedrag gaat naar de clubkas, jij levert een dienst aan degene die het hoogste bod doet.

Je dienst aanmelden kan via: geert@handbaldynamico.nl. Geef een omschrijving wat de dienst inhoudt, lever een foto mee aan als dat kan en vermeld wat het minimale bedrag (het startbod) moet zijn. De deadline is woensdag 27 maart.

Projectgroep dienstenveiling
Leo Doetjes
Silke van der Donk
Marit van de Laar
Lieke Reinders
Erik Loeffen
Geert Piek

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin