Punt heren A overschaduwd door blessure van Raimo, winst jongens B, E1 en E2

257381971 395778058912336 8649257108422152981 n
De heren A tijdens het afgroeten. Bron: JR Hobbyfotografie

Bevo – Dynamico heren A 27-27.

In de eerste helft ging het gelijk op en stonden we goed te handballen. De wedstrijd was erg spannend tot de laatste minuut. Begin van de 2e helft heeft Raimo van de Vlasakker een blessure opgelopen aan zijn rug/ nek, hij werd in de lucht geduwd en is daardoor hard op zijn rug terecht gekomen. De wedstrijd is daarna wel doorgegaan en het werd uiteindelijk gelijkspel 27-27.

Raimo is met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis is Venlo. Hij is door de scan geweest en daar is gelukkig niets uitgekomen. Hij is nu weer thuis. HEEL VEEL BETERSCHAP!!!!!!!

Verslag: Mika Reijnen

Swift Helmond – Dynamico jongens B1 25-28.

Dit weekeinde mochten we tegen Swift Helmond spelen. We dachten dat we deze wedstrijd wel makkelijk zouden winnen maar dat viel tegen. In de eerste helft ging het niet heel goed, het liep heel gelijk op en we stonden op een gegeven moment zelfs met 3 punten achter. In de rust kregen we van onze interimcoach een paar goede tips die we goed gebruikten. In de laatste 10 tot 5 minuten van de wedstrijd hebben we een paar mooie doelpunten gemaakt omdat we erg gefocust waren en heel graag wilde winnen. Hierdoor kwamen we op een eindscore terecht van 25-28.

Verslag: Victor Schurink

ab2bb0b6 c3dc 420e 9970 4493b162767a
De E1 boekte een knappe zege.

Dynamico E1 – Bergeijk 14-7.

Op 13 november speelden wij tegen Bergeijk. De eerste helft was het erg spannend want de tegenpartij was sterk.
We speelden goed over iedereen kreeg de bal wel een keer en iedereen kon wel een keer proberen te scoren. Tijme was de topscoorder van de wedstrijd. In de tweede helft stonden we voor en hebben we gewonnen. Er werd snel gespeeld en hard gerend. En toen de wedstrijd af was wonnen we met 14-7

Verslag: Ilana Spierings

Dynamico E2 – HMC 8-6.

Zaterdag moesten wij thuis tegen HMC, dat was de laatste wedstrijd met publiek. We moesten helaas Lars missen vandaag, maar we vonden al snel een vervangster, Sophie. De eerste helft liep gelijk op, het was spannend. Ik ging zelf na 13 minuten door mijn enkel, waardoor we geen wissel meer hadden. Het team werkte goed samen, we gingen met een stand van 5-4 rusten. De vermoeidheid was te zien, maar iedereen deed hard zijn of haar best, zowel aanvallend als verdedigend.

Het liep bijna alle minuten van de wedstrijd gelijk op, het had heel lang 7-6 gestaan. Gelukkig scoorde Daan in de laatste minuut de 8-6. Phileine, Imke, Lisa, Iris, Sophie en Daan jullie waren top! Hopelijk zien we je snel weer terug, Lars!

Verslag: Toby Arts

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin