Thuisnederlagen voor dames en heren

OSS – Een vruchteloos avondje Dynamico. Zowel de heren als de dames verloren hun wedstrijd, die achter elkaar gespeeld werden in sporthal de Rusheuvel op zaterdagavond.

Eredivisie: Dynamico – GHV 30-38 (16-15). Scores Dynamico: Frank Loeffen 7, Chiel van Iperen 6, Thomas van Kessel 5, Bart Hanenberg 3, Frennie Bens 2, Merijn van Loon 2, Erik Loeffen 2, Geert van de Goor 1, Harm van Iperen 1, Jari van Vliet 1.

Vanaf 22-20 was de koek plots op voor de thuisploeg. Enkele tijdstraffen en enkele fouten zorgden dat GHV de eerste voorsprong kreeg sinds 9-10: 22-23. Chiel van Iperen maakte nog de gelijkmaker, maar toen daarna de eerste drie goals voor de Goirlenaren waren, gingen de koppies hangen en liep he verschil (te) hoog op. Extra tegenvaller: hekkensluiter EHC naderde (door een zege op Havas) Dynamico tot één punt.

343dba3f bfe9 4a2f bf53 2965aaff3c73
Spelbeeld uit eerste helft van de dames, met Eline van der Heijden terug na zwangerschap.

Eerste klasse Brabant: Dynamico – EHV 24-29 (10-17).

Uit wonnen de dames nog bij EHV, maar dat zat er deze speelronde niet in. De beginfase ging tot 5-5 gelijk op, waarna de Eindhovense opponent zo’n beetje elke aanval bleef scoren, maar Dynamico daar beduidend meer moeite mee had. Het spel was slordig, de afronding slecht. In de tweede helft ging het beter, maar de 3-0 start in de tweede helft bleek niet de opmaat naar een spectaculaire comeback. Daarvoor bleef EHV te makkelijk de gaten vinden in onze defensie. Conclusie: betere tweede helft, maar niet meer in de buurt van een remise.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin