Verslagen jeugd: mooie winst jongens B, leuk huiswerk voor de F1

handbal bal

Dynamico jongens B1 – VENECO/VELO 24-15. 

Tijdens de wedstrijd tussen ons en Veneco Velo was het in het begin nog een spannende wedstrijd, maar na de eerste helft was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. We stonden namelijk in de dekking heel sterk. Tijden de aanval van de tegenstander kwamen ze er eigenlijk niet doorheen. Dit kwam door de sterke dekking en het goed coachen van elkaar. De aanvallen speelden we goed uit en kwamen er daardoor heel goed doorheen alleen waren we minder scherp in de afwerking. We hebben door het goed samen spelen uiteindelijk gewonnen met 24-15.

Tycho Kant

Hellas – Dynamico heren A1 32-23.

Afgelopen zaterdagavond speelden de mannen van Dynamico hun eerste competitiewedstrijd tegen het sterke team van Hellas uit Den Haag. Na een goede voorbereiding hadden ze vertrouwen dat ze hier een goede wedstrijd konden neerzetten. De wedstrijd begon echter wel zwaar voor onze jongens. Na een 2-0 achterstand wisten ze meteen dat het een lastige avond zou worden, maar met vechtlust gingen ze toch de strijd aan tegen de Hagenezen. Helaas waren de mannen van Hellas toch een maatje te groot voor onze jongens. Met bewegende opbouwers van Hellas en goede schutters werd de 2-0 achterstand al gauw vergroot en gingen de teams rusten met een stand van 22-11 in het voordeel van Hellas. Na een goede bespreking gingen onze jongens weer met volle vertrouwen de tweede helft in. Deze begonnen zij veel scherper en met een sterkere verdediging konden zij nu veel beter stand houden tegen de beweeglijke mannen en goede schutters van Hellas. Onze mannen speelden met meer zelfverzekerdheid de aanvallen uit en liepen zo goed in op de score. Uiteindelijk mogen onze mannen trots zijn op het resultaat dat ze hebben neergezet tegen de sterke ploeg van Hellas. Op naar volgende week!

Wouter Zaat

E2

Hoi ik ben Phileine van de E2 van Dynamico. De wedstrijd van zaterdag 18 september was super leuk we hadden met 15-2 gewonnen. Ik had gekeept en in het veld. Ik heb zelf 2 keer gescoord en iedereen had op de goal gegooid en iedereen heeft de bal gehad. We waren heel goed samen aan het spelen. En het verdedigen ging ook heel goed.

F2

De F2 heeft zaterdag hun eerste F-toernooi van dit jaar gespeeld. Ze moesten met een speler minder aan de slag, omdat het voor een speler toch iets te spannend was.

Wat hebben we hard gewerkt vandaag, geen wissels, spelen in de zon, maar super leuke wedstrijdjes! De sticker hebben ze dubbel en dwars verdient! Toppers!

df203c96 24cd 4025 8149 f3ec467b38da

F1

De F1 mocht een dag later beginnen aan hun eerste toernooi van het seizoen. Ook de F1 heeft goed gespeeld en heeft na 4 wedstrijdjes bijna de begroeten onder de knie.

Voor een ieder die het niet meer zo goed weet is er dus huiswerk om het begroeten de volgende keer ook helemaal goed te kunnen:

‘Wij begroeten de scheidsrechter, de tegenpartij en het publiek en hopen op een zeer sportieve wedstrijd, met de kracht van Dynamico!’

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin