Verslagen: jongens B winnen spannende wedstrijd, heren A in slotseconde gelijk

WhatsApp Image 2020 05 31 at 16.44.17 1024x473 1

Tachos vs Dynamico heren B1 28-29.

Zondagmiddag 26 september heeft de B1 een zeer spannende wedstrijd gespeeld. Deze wedstrijd was tegen Tachos in Waalwijk. Onze coach Kevin moest met de Heren 1 naar Aalsmeer dus was Jordi onze coach. 2 weken geleden bij het Quintustoernooi was hij de 1e dag ook onze coach en speelden we gelijk tegen Tachos.  De eerste helft was vrij chaotisch in de aanval, het duurde ook best lang voordat we in de wedstrijd kwamen. We hebben het wel gelijk kunnen houden in de rust. De verdiging was wel wat beter met 2 gele kaarten en twee keer 2 minuten op zak, stond het redelijk dicht. Ruststand 14-14. Na een hartig woordje in de kleedkamer begonnen we de 2de helft veel beter en kwam er een verschil van 6 goals. dit hielden we een kwartier vol maar rustig aan werd het spel weer chaotisch en hadden we geen plan achter de aanval, dit maakte de wedstrijd weer spannend. 6 goals verschil werd namelijk 5 goals en toen 4 goals en ga zo maar door tot 1 goal verschil. Tachos had nog een aanval om het gelijk te maken maar met een stop van Tycho is dit niet gebeurd en wonnen we met 1 goal verschil.

Verslag: Bart Hanenberg

Dynamico heren A1 – DWS 29-29.

Na de nederlaag van vorig weekend tegen de jongens A van Hellas wilden we het deze wedstrijd beter doen. Voor DWS was dit hun eerste wedstrijd van de competitie. De eerste 20 min ging de stand heel erg gelijk op. Het stond 9-9 en onze coach (Frans van Erp) lastte een time-out in. We kregen als aanwijzingen dat we ons eigen spel moesten blijven spelen tijdens het aanvallen en daarbij goed kijken welke bewegingen de keeper maakte. Veel van onze schoten werden tegengehouden door de keeper van DWS. We gingen de ruststand in met 2 doelpunten achter. Na de rust kwamen we al snel met 4 doelpunten achter te staan. We hadden onze verdediging veranderd door in een andere opstelling te verdedigen, namelijk een 5-1 dekking. Na weer 10 minuten gespeeld en een aantal tijdstraffen aan beide kanten hadden we onze achterstand weer gelijk getrokken  naar 25-25. De laatste 10 minuten waren het zwaarst. De ene goal na het andere. Elke keer om en om. 26-26, 27-27 en zelfs 28-28. Nog een minuut te gaan. DWS speelt een lange aanval en scoren daaruit waardoor wij nog 30 seconden de tijd hadden. Door een klein foutje verliezen wij de bal en onderschept DWS onderschept hem. Ook hun verliezen de bal en zo weten wij nog snel met een prachtige assist een last-second goal te maken waardoor de eindstand 29-29 werd. 

Verslag: Jari van Vliet

e09d6308 d93e 4209 964e 0f7b7a0e498f

Grote zege van sportieve E2

We moesten dit x op zondag handballen. Ik reed met de moeder van Lars mee naar de wedstrijd. We deden eerst de warming up en toen begonnen we. Ik vond dat we de eerste helft heel goed hadden gespeeld want het stond toen al 17-0. Imke en Toby hadden gekeept. Ik was moe na de eerste helft en het was ook warm weer. De 2de helft mochten zij met 1 iemand extra spelen en toch werd het nog 30-2. We kregen nog een ijsje van de tegenstander.

Ondanks het verschil kregen we van de tegenstander complimenten hoe we ondanks het grote verschil er ook voor Habo een leuke wedstrijd van te maken. Speler meer in het veld, bij een break-out eerst 3x overpassen en verder van de middenlijn begin met verdedigen.

Verslag: Liza

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin