Verslagen: nipt verlies heren A en jongens B, meiden B1 klaar voor nieuw avontuur

Dynamico heren A1 – BFC 25-26.

Met veel zin begonnen we aan de eerste thuiswedstrijd. Deze was tegen BFC, we wisten dat het een sterke club is en wisten dat we vol aan de bak moesten. We begonnen sterk aan de wedstrijd met veel snel spel en een paar mooie reddingen van Lennard. We wisten de voorsprong snel in handen te nemen maar verloren hem jammer genoeg net zo snel. We bleven heel de eerste helft achter de feiten aan lopen met een gat van 3 tot 4 punten. 

Vervolgens kwam het spel stil te liggen door een ernstige blessures bij Raimo. (Gelukkig is Raimo ondertussen weer thuis uit het ziekenhuis). De tweede helft begonnen we ijzersterk na een goed praatje van Frans, we wisten langzaam aan het gat te verkleinen en helaas konden we het pas laat spannend maken omdat we op beslissende momenten de goals niet wisten te verzilveren. In in de laatste
40 seconden werd het erg spannend met nog 2 time outs. Helaas hebben we geen punt kunnen pakken en eindigde de wedstrijd met 25-26. We hadden Carin een beter verjaardagscadeau gegund.

Verslag: Pim van Munster

Dynamico jongens B1 – Bevo 23-25.

Afgelopen zondag hadden we een thuiswedstrijd tegen Bevo in de Mondriaanhal. Het was een spannende wedstrijd. Tot aan de pauze gingen we best goed. De eerste helft sloten we af met 11-11. Eigenlijk hadden we de wedstrijd niet hoeven te verliezen. We hebben zelfs 5 punten voor gestaan. Maar helaas hebben de de tweede helft afgesloten  met 23 – 25. Toch een mooi begin van het wedstrijdseizoen voor ons. Als nieuw team lukt het steeds beter. We gaan ervoor om samen als  team sterker te worden. Dit zal zeker goed gaan komen.

Verslag: Chiel Verstegen

Voorbereiding Dynamico meiden B1

Zondag 18 september was het zover, het drieluik in Huissen stond op het programma. Dit was het eerste oefentoernooi met Huissen en Leidsche Rijn als tegenstanders. Twee verenigingen die al jaren in de jeugddivisie spelen, maar niet bij ons in de poule zijn ingedeeld. Zowel speelsters als coaches vonden het leuk en spannend om te beginnen, maar iedereen had er ook heel veel zin in. De eerste wedstrijd was tegen Huissen. We begonnen aardig maar nog wat onwennig. Gaande de wedstrijd verbeterde dat en ook de verdediging stond steeds beter. Ook tijdens de andere wedstrijden (4 in totaal) konden we de tegenstander verrassen met snel spel en met onze systeempjes. We hadden vier wissels, maar het mooie is dat het niet uitmaakte wie er op de bank zaten, het spel bleef goed doorgaan. Al met al een mooi en goed verlopen toernooitje. En met vier gewonnen wedstrijdjes uit vier kunnen we niet anders dan heel tevreden zijn en vol vertrouwen binnenkort aan de competitie gaan beginnen. Wij hebben er enorm veel zin in en we hopen uiteraard dat het team er ook zo over denkt.

Verslag: coaches Ingrid Pennings en Chris van der Lee

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin