Werken aan teambuilding tijdens heus trainingskamp

De jongens B1 en de heren A tellen af richting het nieuwe seizoen. Een weekeinde teambuilding, afspraken maken, trainen en conditie opbouwen is een goede investering op weg daarnaartoe.

unnamed

Vrijdag en zaterdag jongens B1
Afgelopen weekend hadden de heren A/B een trainingsweekend waarin we gingen werken aan teambuilding en de afspraken op het veld en tijdens de wedstrijd. Vrijdag kwamen we bij elkaar en startten we met een training die gefocust was op verdediging. Hierna kwamen we bij elkaar bij het huis van de trainer om afspraken te maken. Denk dan aan een potje waarin je twee euro moet doen als je bijvoorbeeld te laat bent. Met dit geld koopt de A-jeugd dan weer een potje hars.

In de avond gingen de meesten jongens weer naar huis, zodat we de kans op besmetting van Corona voorkwamen. Alleen de spelers die verder weg wonen, bleven slapen. Op zaterdag begonnen we om half 10 met een techniektraining op het buitenveld in Geffen. Ma deze training kregen we lunch en daarna snel verder naar de volgende training; een bootcamp. We gingen onze kracht en conditie trainen aan de hand van een aantal spellen. Toen we moe terug kwamen in de Mondriaan konden we gelukkig het zand van ons afdouchen en kregen we lekker te eten. Vervolgens was het tijd voor de laatste training van de zaterdag die we leuk afsloten met een oefenwedstrijd tussen de A- en de B-jeugd. We hebben een top weekend gehad waarin we veel hebben geleerd. Op naar een goed seizoen voor beide teams! 

Verslag: Wouter Zaat  

20200905 173245

Vrijdag/zaterdag jongens A 
Dit weekend hadden de Heren A1 en de Heren B1 een trainingsweekend. Vrijdagavond begonnen we met een training in Berghem en daarna gingen we afspraken voor komend seizoen op papier zetten. De boete pot was voor veel spelers nieuw. Op zaterdag hadden we eerst om 11 uur training op het buitenveld in Geffen. Daarna hebben we geluncht op het amsteleind en daarna met iedereen gevoetbald.

Na het voetballen moesten we naar de Docfalaan voor een bootcamp. Iedereen zat helemaal onder het zand, dus daarna zijn we gaan douchen bij de Mondriaan, waar het avondeten ook al klaarstond. Na het eten nog een snelle training en toen speelde de A en de B een wedstrijd tegen elkaar. De eerste helft was heel erg spannend. De ruststand was dan ook 13-16 voor de A. In de 2e helft liep de A wel echt uit op de B en de eindstand was 23-37 voor de A. Na de wedstrijd was de dag afgelopen en ging iedereen naar huis, omdat we vanwege het coronavirus niet konden blijven slapen. Het was een erg leuke dag! 

Verslag: Tom de Leeuw  

20200905 132623

Zondag jongens B1
Vanochtend hebben we allemaal om half 10 verzameld bij de Mondriaan hal. Daar hebben we ongeveer 3 uurtjes getraind. Frans had allemaal oefeningen bedacht die we bij die training gingen doen zoals de wissels nog een keer door nemen. Om half 12 gingen we bij Frans en Carin lunchen, broodje knakworst.

Daarna hebben we een soort beachhandbal  gedaan op gras. Het spel speelden we in 3 teams ( geel, oranje en rood). Het gele team heeft gewonnen met 6 punten. Na het beachen was het trainingsweekend afgelopen voor de B, de A moesten nog een oefenwedstrijd tegen Swift Helmond spelen in Helmond. Die hebben we gewonnen. We bedanken Frans en Carin van Erp voor het leuke en sportieve weekend.

Verslag: Mika Reijnen  

20200905 203653

Zondag jongens A 
We moesten ’s ochtends vroeg om half 10 aanwezig zijn in de Mondriaanhal. We begonnen de training met het bespreken van de dag ervoor en voornamelijk de wedstrijd. We ging tijdens de training voortborduren op het aanvallen. Deze dingen name we mee na de wedstrijd die onze deze middag stond te wachten. Na de training gingen we met zijn alle naar het Amsteleind om te lunchen. Na de lunch gingen we een soort van beachtoernooi spelen. We hadden super weer voor dit en dat maakte het extra leuk.

Na het toernooi hadden we nog een wedstrijd in Helmond tegen Swift. We gingen de focus leggen op wat we hadden geoefend dit gehele weekend. Dit ging in de eerste helft niet super we stonden daardoor ook achter in de rust. Tijdens de rust hebben we de puntjes op de i gezet en zo konden we deze wedstrijd winnen als een team. Wij willen Frans en Carin super erg bedanken voor het goed georganiseerde weekend ondanks de coronamaatregelen. 

Met dank aan: Nic Cornelissen

20200906 134827

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin