Afscheidstoernee Damir, Erik en Harm begint met nederlaag

DEN HAAG – De handballers van Dynamico hebben niet kunnen voorkomen dat WHC/Hercules revanche nam. Half oktober in Oss won de thuisploeg (33-31), en nu trokken opnieuw de gastheren aan het langste eind: 33-27 (rust 14-14). Maar de nederlaag is niet het grootste nieuws.

Dynamico speelde goed en stond in de eerste helft zelfs lange tijd voor met drie punten. Maar voor rust hadden de Hagenaren de schade hersteld en in de tweede helft waren ze de bovenliggende partij.

De wedstrijd volgde op het nieuws dat trainer/coach Damir Josipovic aan het einde van het seizoen vertrekt. Na twee mooie jaargangen kwamen club en oefenmeester overeen om na deze competitie afscheid van elkaar te nemen. Dynamico bedankt Damir voor zijn enthousiasme, kundige leiding en de stappen die hij met het herenteam gezet heeft. Als er in de laatste acht wedstrijden vijf punten behaald worden, dan kan Damir zeggen dat hij het beste resultaat in de (jonge) clubhistorie heeft geboekt.

Ook twee spelers doen een stapje terug, twee ervaren rotten om precies te zijn. Aanvoerder Erik Loeffen en Harm van Iperen gaan waarschijnlijk voor het tweede spelen. Uiteraard zal voor alle drie een mooi afscheid volgen.

WHC/Hercules – Dynamico 33-27 (14-14). Scores Dynamico: Frank Loeffen 7, Wout van Iperen 6, Firouz Hosseini 4, Twan van Iperen 3, Erik Loeffen 2, Bart Hanenberg 2, Pim van Munster 2, Thomas van Kessel 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin