Avondje meedenken gevraagd: hoe gaan we sponsorplan in de praktijk brengen?

Dag allemaal,

het is weer even geleden dat jullie van het bestuur gehoord hebben met betrekking tot onze begeleiding door de Rabobank. In het eerste deel van dit 1-op-1-begeleidingstraject hebben we een toekomstvisie ontwikkeld – de drie O’s (ontwikkelen, ontvlammen, ontmoeten) – en daarop geïnspireerd een technisch jeugdplan en een sponsorplan.

Maar daarmee is de kous nog niet af. We zijn nog niet klaar, en dat vindt Rabobank ook. We mogen door. Dus er komt een tweede deel. Het bestuur heeft intussen een nieuwe hulpvraag opgesteld (optimaliseren sponsorplan en implementeren in de praktijk) en een nieuwe begeleider toegewezen gekregen (Walter van der Mast). Leuk, maar ook nodig, want hoe meer sponsors, hoe lager we de contributie kunnen houden en hoe meer we onze ambities in de praktijk kunnen brengen met sponsorgeld.

242852718 4373284679403206 4826376485641454904 n
Brainstormavond tijdens het eerste deel van het Rabo-begeleidingstraject.

Woensdag 1 juni organiseren we een bijeenkomst (start 20.00 uur) waar we willen brainstormen over bovenstaand onderwerp met een doorsnee van de club. Jouw inbreng is dus gewenst.  Onze vraag aan jullie is of jullie daarbij aanwezig willen zijn om ons te helpen. Het betreft in eerste instantie één avond. 

Daarna kijken we hoe we verder gaan, dus je zit niet meteen vast aan weer een heel traject.  We breiden de groep uit met een aantal personen die ervaring hebben met sponsors en/of commercieel gericht zijn. Kortom, we hebben weer veel vertrouwen in een mooi resultaat. 

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Geef je op door een mail te sturen naar geert@handbaldynamico.nl of een van de bestuursleden te appen of mailen. Dan ontvang je te zijner tijd meer informatie.

Met vriendelijke groet
Jan-Paul Langens, voorzitter
(mede namens de andere bestuursleden)

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin