Dynamico-heren moeten DFS na rust laten lopen

OSS – De handballers van Dynamico hebben hun thuisduel van DFS Arnhem verloren. Bij rust stond het nog gelijk (16-16), in de tweede helft raakte de pijp al gauw leeg. Daar profiteerden de gasten optimaal van.

Eerder in de week was er nieuws vanuit de tuchtcommissie; de eindstand 26-26 bij PSV-uit blijft staan. De winnende treffer van Harm van Iperen die binnen de tijd viel, maar niet werd geteld, komt definitief niet op papier. Met dat in het achterhoofd speelde Dynamico een prima eerste helft, en hield het de Arnhemmers keurig bij. Rust: 16-16.

Was er dan iets soortgelijks mogelijks als in de heenronde toen DFS verslagen werd? Nee, uiteindelijk niet. De nummer zeven bleek na rust een maat te groot. En dat is niet gek gezien de recente vorm van de uitploeg. Gek genoeg was de thuisnederlaag tegen Dynamico (toen nog hekkensluiter) het startschot voor een imposante serie van DFS. I

n de vijftien wedstrijden erna werd menig grote zege geboekt. Exact een week later werd huidig koploper Houten bijvoorbeeld in eigen huis verslagen. Hellas, een andere titelkandidaat, werd ook verslagen, terwijl Quintus, wéér een andere kanshebber op het kampioenschap, onlangs niet verder kwam dan een gelijkspel tegen de Arnhemmers.

Van de onderste acht ploegen won enkel Volendam 2 dit weekend, waardoor er na speelronde 24 geen grote veranderingen zijn opgetreden op de ranglijst.

Dynamico – DFS Arnhem 29-39 (16-16). Scores Dynamico: Wout van Iperen 6, Chiel van Iperen 5, Frank Loeffen 5, Harm van Iperen 3, Thomas van Kessel 3, Pim van Munster 3, Frennie Bens 3, Twan van Iperen 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin