Dynamico kan publiek slechts van enkele hoogtepuntjes laten genieten bij thuisnederlaag

OSS – De handballers van Dynamico hebben in de eerste wedstrijd met publiek hun supporters niet kunnen trakteren op een zege. Dat het een lastige/onmogelijke opgave zou worden tegen nummer 4 Aalsmeer 2, was duidelijk, maar de nederlaag viel wel hoger uit dan gehoopt en verwacht: 18-31 (rust 10-15).

Tot 8-7 ging het heel gelijk op, maar een hattrick van man of the match Matt Diamond (zeven doelpunten) zorgde ervoor dat voor het eerst een van de twee ploegen een marge van meer dan 1 had. Na de 8-11 nam Vladan Mijalkovic een time-out, maar die hielp niet, want ook de eerste drie treffers erna werden door de gasten gemaakt. Het nadeel van 6 kon slechts een heel klein beetje worden teruggebracht bij rust.

In de tweede helft werd al snel duidelijk dat de zege naar Aalsmeer zou gaan, waarna Dynamico het vooral van persoonlijke succesjes moest hebben. Paul van Iperen noteerde heel wat mooie reddingen op open kansen (en in de eerste helft al een strafworp), Bart Hanenberg scoorde direct in zijn eerste aanval en ook Jari van Vliet was trefzeker. Het slotakkoord was voor Harm van Iperen met twee goals. En de mooiste goal van de avond was misschien wel van Geert van de Goor. Maar daar koop je allemaal niks voor. Snel vergeten en ons richten op het volgende duel maar.

Uit tegen medekoploper Tachos, dat we in eigen huis nog wel verrassend op 26-26 wisten te houden. Dat was slechts één van de twee keren dat onze provinciegenoot averij opliep. De Waalwijkers zullen dus wel op revanche gebrand zijn volgende week.

Dynamico – Aalsmeer 2 18-31 (10-15). Scores Dynamico: Chiel van Iperen 4, Harm van Iperen 3, Thomas van Kessel 3, Frank Loeffen 2, Jesper van Kessel 1, Jari van Vliet 1, Geert van de Goort 1, Bart Hanenberg 1, Erik Loeffen 1, Joeri Dorrestein 1.

De hele wedstrijd is via deze link terug te zien.

eb86c633 e949 403f 8b09 a6cedb441603
Onze heren met het team van de week: de E’tjes.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin