Heren A en jongens B zijn het handballen niet verleerd getuige ruime zeges

Dynamico jongens B1 – Leidsche Rijn 43-12.

Zaterdag 29 januari werd de eerste wedstrijd na de corona-stop gespeeld. De jongens Dynamico B1 speelden tegen Leidsche Rijn.

We hadden voor de 1e keer onze nieuwe wamloopshirts aan gesponsord door Van Lith Electro uit Nuland. BEDANKT!

De eerste 5 aanvallen resulteerden allemaal in doelpunten en de tegenstander had toen nog niet kunnen scoren. Na tien minuten stonden we met 10-1 voor en we zaten lekker in de wedstrijd. Vanuit de kant van Dynamico werden veel break-outs gelopen en die werden bijna allemaal gescoord.

We gingen met een ruime voorsprong en een goed gevoel de rust in. De 2e helft begon eigenlijk net zo goed als de eerste maar de tegenpartij had zich herpakt en scoorde nu ook een paar keer in korte tijd. Dus Dynamico zette een tandje bij en liep weer verder uit. Er is nog wel een verdedigende fout
gemaakt waaruit een penalty voor Leische Rijn volgde.

Maar dat maakte niet veel meer uit voor de eindstand van 43-12 in het voordeel van Dynamico. Het
was een leuke en erg sportieve wedstrijd en iedereen heeft goed gespeeld. De 40ste goal van Nils Verstegen betekent dinsdag GEBAK!!!!!

Verslag van: Daan de Wit

Dynamico heren A1 – Handbal Utrecht 34-25.

Zondag 30 januari kwam Handbal Utrecht naar de Rusheuvel voor de eerste competitiewedstrijd na de lockdown. Het was precies 64 dagen geleden dat we onze laatste wedstrijd speelden. We begonnen onze wedstrijd met een sterke dekking. Al gouw kwamen we voor te staan met 4-1 dankzij drie goede saves
van Wouter. We konde deze voorsprong goed volhouden en liepen beetje bij beetje uit op onze tegenstander. Met 6 verschil gingen wij de rust in.

Tijdens de rust kregen we van onze coach Frans van Erp te horen dat Handbal Utrecht steeds wat vaker vanaf afstand ging schieten. Daar moesten wij wat aan gaan doen om dat te voorkomen. Onze hoeken waren snel weg om een break-out te lopen. Inmiddels een voorsprong van acht doelpunten voor
Dynamico. Die voorsprong wisten wij laatste paar minuten te behouden en eindigden we daarbij de wedstrijd met 34-25 in het voordeel van Dynamico.

Verslag van: Jari van Vliet

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin