Dynamico zonder punten terug uit Emmen

EMMEN – Een wedstrijd waar Dynamico zich zoveel van had voorgesteld, ging in de tweede helft verloren. Uit in Emmen trok thuisploeg E&O aan het langste eind: 34-25 na een ruststand van 13-13.

Waar dat positieve gevoel vandaan kwam: een positieve uitbalans (twee zeges, één nederlaag), twee gewonnen duels op rij (Bevo 2 en WHC-Hercules), een tegenstander die in dezelfde regio stond en de mogelijkheid om aan te haken bij het linkerrijtje.

In de eerste helft speelde Dynamico naar behoren. Een achterstand van 12-9 werd nog voor rust helemaal weggepoetst: 13-13. Kortom, alle ingrediënten leken aanwezig voor een al even spannende tweede helft en eventueel ook een resultaat. Maar niets daarvan. De donkerblauwe brigade zakte weg, verloor en zag op de ranglijst naast E&O ook WHC-Hercules voorbijgaan op de ranglijst.

Dynamico staat nu twaalfde van de zestien. Volgende week staat er een lastig duel op het menu, thuis tegen medekoploper BFC.

E&O – Dynamico 34-25 (13-13). Scores Dynamico: Wout van Iperen 9, Erik Loeffen 4, Nic Cornelissen-Wenting 3, Twan van Iperen 2, Frank Loeffen 2, Jordi van Erp 1, Cas Kerstens 1, Frennie Bens 1, Firouz Hosseini 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin