Dames geven Rapiditas 2 het nakijken

HEESCH – De dames van Dynamico zijn door een zege op Rapiditas 2 geklommen naar een tweede plek op de ranglijst. In een wedstrijd die een paar dagen voor het weekend werd gespeeld, waren beide helften goed: 27-18 na een ruststand van 14-11.

Vorig seizoen was er twee keer winst tegen deze tegenstander, maar beide keren met gering verschil, te weten twee (uitduel) en één (thuiswedstrijd). Dit keer was Aemy Sevinga er niet bij. En hetzelfde gold voor de zieke keepster Femke van Nistelrooij, waardoor de talentvolle Fenne van de Donk mocht invallen.

Van het begin af aan had Dynamico de regie. Maar met 14-11 kon de krachtmeting na rust nog alle kanten op. Dachten de toeschouwers althans. De praktijk bleek anders: het werd snel 18-12. Was het duel toen nog niet beslist, dan wel bij 24-14. De prima fluitende scheidsrechters floten af bij 27-18.

Dynamico – Rapiditas 2 27-18 (14-11). Scores Dynamico: Mirne Hoeks 10, Britta Schoones 4, Evi Hoeks 3, Jessie van Lieshout 3, Luca Banken 2, Babet Verstegen 1, Sabine Bouwman 1, Anne van Munster 1, Astrid Weug 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin