Jeugdverslagen: vier keer een mooie zege beschreven

Dynamico meiden B1 – Bouwcenter Centen HVW 27-18 (13-9).

We wisten dat we dit keer een iets moeilijkere tegenstander gingen krijgen dan de andere weekenden.
De eerste helft speelden we best wel slordig. Ook duurde de aanval van de tegenstanders erg lang. Toch kwamen we er makkelijk langs en gingen we de rust in met een voorsprong van 13-9. De tweede helft speelden we een stuk minder slordig, waardoor we de voorsprong hebben uitgebreid. Met uiteindelijk een eindstand van 27-18.
Verslag: Evi Kessels

Dynamico jongens B1 – Leidsche Rijn 39-31 (16-14).

In de eerste helft hadden we een kleine voorsprong opgebouwd, want Leidsche Rijn had veel balverlies en wij wisten van afstand veel te scoren. Ze liepen uiteindelijk weer in omdat we niet goed meer over de cirkel praten en die had veel kunnen scoren. Ook tijdens de tweede helft waren wij er achter gekomen dat ze veel deden via de rechteropbouw dus hadden we onze linkerhoek hem laten uitdekken. We hadden veel tegen doelpunten gekregen, want onze verdediging was niet heel goed. We waren te weinig aan het praten over de cirkel en stapten niet goed uit, wat hun de kans gaf om langs ons te komen en te scoren.
Verslag: Tim de Haardt

Dynamico heren A2 – PSV Handbal 31-29 (14-13).
We waren bijna weer compleet, alleen kon Marios en niet bij zijn ivm met de wedstrijd van de HS2. We begonnen de wedstrijd slecht en kwamen al snel met 0-3 achter. Hierna ging de dekking een stuk beter staan en we liepen in tot 9-9. Vervolgens ging de eerste helft redelijk gelijk op waarna we op een ruststand van  14 –  13. Begin van de tweede helft ging ook weer gelijk op. Tegen het einde van de tweede helft liepen we uiteindelijk een beetje uit doordat zij twee minuten hadden en vermoeid waren uitliepen. En wonnen we uiteindelijk met 31 – 29.
Verslag: Luuk v.d. Heuvel

Dynamico heren A1 – Swift/Bevo 36-33 (16-15).
Dit is een wedstrijd waarvan we wisten dat het niet makkelijk werd. We begonnen de wedstrijd sterk en kwamen na 15 minuten al met 11-5 voor. Na de time-out lieten we het liggen en kwam Swift/Bevo tot een gelijke hoogte en gingen we de rust in met 16-15. Toen we uit de rust kwamen, begonnen we de lijn door te trekken en bleef Swift/Bevo ons op de lip. Ze werden sterker en hadden betere kansen. Laatste 10 minuten was Tycho Kant beslissend en had een paar mooie en belangrijke reddingen. De wedstrijd eindigde met 36-33. Volgende ronde reizen we af naar Rotterdam voor een wedstrijd tegen Feyenoord Handbal.
Verslag: Sam Peperkamp

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin