Verslagen: 7 punten achter bij rust? Heren A2 winnen desondanks toch / MB1 klaar voor topper

Witte Ster – Dynamico heren A2 32-34 (18-11).

We hadden een slordig begin van de wedstrijd waarin Witte Ster gemakkelijk scoorde. Na deze moeizame eerste helft gingen we met een achterstand van 18-11 de rust in. De tweede helft verliep voor ons beter, we stonden beter te verdedigen en wisten ook meer doelpunten te scoren. Zo lukte het ons uiteindelijk om weer terug te komen in de wedstrijd en met een eindstand van 32 – 34 de overwinning binnen te slepen.
Verslag: Luuk van Geffen

Feyenoord – Dynamico heren A1 21-40.

We hebben veel geblesseerden, dus we waren maar met maar twee wissels. In het begin liep de wedstrijd gelijk op, maar in het tweede deel van de eerste helft konden we in enkele minuten veel uitlopen door een sterke dekking en een paar breaks. Zo gingen we de rust in met een goede voorsprong van enkele punten. De tweede helft begonnen we ook sterk, waardoor we weer wat punten uit liepen door dezelfde lijn door te trekken als in de eerste helft. Het laatste gedeelte van de wedstrijd was niet spannend meer door onze grote voorsprong en konden we uiteindelijk uitlopen tot een eindstand van 21-40. Die laatste was van Cas dus TAART!!!!
Verslag: Thomas Jansen

Elshout – Dynamico meiden B1 16-25 (9-14).

In de eerste helft hadden we een wat langzame opstart maar na een aantal mooie acties werd in de rust een tussenstand van 9-14 genoteerd. Na het heerlijke fruit van Evi in de rust ging het in de 2e helft een klein beetje beter, we hadden helaas veel balverlies en aan het einde kwam Elshout iets dichterbij
De laatste 10 minuten moesten we het zonder Nienke doen, maar gelukkig nog de winst voor ons: een eindstand van 16-25 ! Volgende week zaterdag om 17.55 thuis spelen wij tegen Venlo om plaats 1. Komen jullie ons supporteren?
Verslag: Iris Sikkink

Dynamico jongens B1 – Hercules 35-26.

De eerste paar minuten gingen gelijk op, maar doordat de middenopbouw vaak tussen 2 en 3 kon scoren en de verdediging beter ging staan, konden we een gaat slaan en stonden we bij rust met 6 doelpunten voor. Na de rust begonnen we weer goed en beetje bij beetje breiden we onze voorsprong verder uit. Toen we op een gegeven moment met 12 doelpunten voor kwamen te staan, was de wedstrijd echt gespeeld en hoefden we hem alleen uit te spelen. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd met 35-26 en blijven we 2de in de competitie met 14 punten.
Verslag: Ingmar Heebing

Feyenoord – Dynamico jongens C1 12-32 (4-18).

We kwamen heel goed uit de startblokken en door verschillende afstandsschoten en mooie afrondingen stonden we na 10 minuten spelen met 1-8 voor. Na goed samenspel, verdediging en het stoppen van een 7-meterworp was de ruststand 4-18. In de tweede helft werden we wat slordig in de afronding en hadden we veel balverlies. Maar toch liepen we uit in de stand en was het na 12 minuten in de 2de helft 8 – 23. Hierna ging het afronden weer beter en is de uitslag 12-32 geworden.
Verslag: Simon Fransen

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin