Evenaring hoogste puntenaantal als afscheidscadeau voor Harm, Erik en Damir

OSS – De thuiswedstrijd tegen PSV Handbal was zaterdagavond een mooie seizoensafsluiter voor de mannen van Dynamico. Een spannende pot werd winnend afgesloten: 36-34 (16-17).

Het betekende ook dat de Oss/Heesche ploeg de jaargang ’23/’24 afsloot met 20 punten, een evenaring van het hoogste aantal ooit, twee seizoenen geleden. Dat was het laatste jaar van trainer Vladan Mijalkovic. Hetzelfde geldt nu voor Damir Josipovic, die Dynamico twee jaren vakkundig heeft geleid. Destijds nam Harm van Iperen afscheid, maar bleek dat naderhand toch niet zo definitief. Nu, een paar weken na de geboorte van zijn eerste kindje (dochter Jule), is het wel echt gedaan met zijn loopbaan in heren 1. Die begon hij in de derde klasse Brabant (één-na-laagste niveau) en sloot hij dus af in de eredivisie. Hetzelfde gold voor Erik Loeffen (foto), de aanvoerder in optima forma. De drie zullen zeker gemist worden.

Erik maakte in zijn laatste duel nog twee treffers, na zestig minuten precies het verschil tussen Dynamico en PSV Handbal. In de eerste helft lag het initiatief bij de Eindhovenaren, maar in de tweede helft draaide de donkerblauwe brigade de rollen om. Het verschil was soms wel vijf. Bij het klinken van de zoomer bleek dat uiteindelijk net genoeg. Jordi van Erp maakte na blessureleed zijn rentree en werd direct – samen met Bart Hanenberg – topscorer met zes treffers.

Dynamico – PSV Handbal 36-34 (16-17). Scores Dynamico: Jordi van Erp 6, Bart Hanenberg 6, Wout van Iperen 5, Cas Kerstens 5, Frank Loeffen 5, Merijn van Loon 4, Erik Loeffen 2, Pim van Munster 2, Frennie Bens 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin