Met Alexander Plum verder bouwen aan de toekomst

OSS/HEESCH – Handbalvereniging Dynamico is verheugd met de opvolger van Damir Josipovic als trainer van het eerste mannenteam; de eredivisionist wordt vanaf het seizoen 2024-2025 getraind door Alexander Plum.

Plum is het meest bekend van zijn lange periode bij het Nijmeegse Ha-Stu, 19 jaar was hij daar actief. Daarna was hij bij diverse clubs en jeugdselecties bezig met talentontwikkeling. “Zeker gezien zijn kwaliteiten om jeugd op te leiden en in te laten stromen, zijn we heel blij met de aanstelling”, zei Erik Loeffen, belast met de zoektocht naar een trainer, tegen Dtv Sport.

Maar Alexander Plum gaat het niet alleen doen; er komt een driemanschap aan de leiding. Oud-trainer Frans van Erp, die promoveerde met toen nog Olympia’89/DOS’80 naar de eredivisie, krijgt weer een grotere rol met onder meer het geven van trainingen. En oud-speler Geert van de Goor is ook onderdeel van de technische staf.

Erik Loeffen nam onlangs, net als Josipovic en routinier Harm van Iperen, afscheid van Dynamico heren 1. Plum zal, naar nu blijkt, het ook moeten doen zonder Cas Kerstens. Het jonge talent uit Mill heeft een uitdaging gevonden bij een club op een hoger plan. In zijn kielzog vertrekken ook jonkies Firouz Hosseini en Victor Schurink Quintero uit Oss/Heesch.

De selectie van Dynamico zal richting het zesde seizoen in de eredivisie dus nog wel wat aangevuld worden. Gelukkig zit het al goed met de talentontwikkeling binnen de club. Aan Alexander Plum de taak om dat te continueren, maar beter nog, uit te bouwen. Hij zal naast zijn aandacht voor heren 1 zich ook gaan bezig houden met het technisch beleid, en dan voor zowat de héle vereniging.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin