Prachtig nieuwe tenues gepaard met winst en verlies

unnamed 2 1

Wij hopen dat onze jeugdteams dit seizoen vaak verslagen inleveren. Op maandag bundelen we ze op deze site. Deze week klommen spelers van vier teams in de pen.

Dynamico HB1 – Volendam 1 21-23.

Dit weekeinde speelden we onze eerste competitiewedstrijd tegen Volendam in de nieuwe tenues. Omdat dit ook hun eerste competitiewedstrijd was, wisten we niet echt wat we ervan moesten verwachten. Dus we begonnen de wedstrijd op eigen kracht.  Het begon erg spannend en ging erg gelijk op. Ons spel was beter maar we misten erg veel kansen waardoor we met een achterstand van 11-13 de rust in gingen.

unnamed 3

De 2e helft begonnen we sterk en we kwamen ook goed terug en haakten aan. Jammer genoeg volgde er toen een zwakkere fase waardoor we ineens van 1 doelpunt achter naar 6 doelpunten achter gingen: 16-22. Op het eind herpakten we ons zelf goed en kwamen super snel terug jammer genoeg klonk het eindsignaal net wat te vroeg voor ons. We hebben met 21-23 verloren. 

Verslag door: Jeffrey van Erp 

**

MHV’81 1 – Dynamico E3 18-12.

Eerste helft waren we echt aan elkaar gewaagd en stonden we zelfs even voor. In de tweede helft werd er een sterke wissel ingezet bij het andere team waardoor we achter kwamen te staan. 18- 12 verloren maar lekker gespeeld in ons nieuw tenue.

Verslag door: Puk Jagers

8e576157 f15d 4d02 9cf6 191a212bf12a
00807ecc 6b75 40f9 a160 38c60cae0700

PSV Handbal 1 – Dynamico DC1 9-27.

We moesten uit spelen tegen PSV, we verzamelden gezellig bij de mac donalds. We speelden voor het eerst in onze nieuwe tenues. In Eindhoven aangekomen dachten we dat het een pittig wedstrijdje werd. We gingen er vol voor en hadden een hoog tempo te pakken met soms wat slordigheid. De ruststand was 6-16 voor ons. De 2e helft hadden we nog steeds een hoog tempo met nog steeds wat slordigheidspuntjes. De eindstand was 9-27! We bedanken Aron van Oort voor het sponsoren voor de shirtjes!

Verslag door: Lynn van Lent

unnamed 1 1

Achilles’95 1 – Dynamico DC2 11-35.

We moesten uit spelen tegen Achilles om 9.15. Onze wekker moest daardoor ook erg vroeg staan, wat we normaal niet gewend zijn. Zoals altijd gingen we verzamelen bij de MacDonald. Voor het eerst gingen we met de C2 in onze nieuwe Dynamico-shirtjes spelen. Toen we de tegenstander voor het eerst zagen, dachten we dat het niet zo moeilijk was om van hun te winnen. In het begin van de wedstrijd ging het erg goed. Daarom was de ruststand ook 4-18. Aan het einde van de wedstrijd werden we een beetje slordig omdat de tegenstanders zo langzaam en slordig speelden. De eindstand was 11-35. Na de wedstrijd hadden we nog taart op van Fenne en daarna gingen we weer terug naar huis.

Verslag door: Evi Kessels

Alle uitslagen van Dynamico dit weekeinde lees je hieronder.

Knipsel1
Knipsel2

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin