Heren 3: flink gewijzigd, wel gewoon winst

unnamed 4

Dynamico HS3 – Tremeg HS2 31-25.

Nog kort voor de start van de competitie waren er nog grote wijzigingen in het team van Dynamico HS3. Ofja, het derde en vierde seniorenteam van Dynamico werden samengevoegd in verband met dreigende tekorten. Dat werd allemaal pas twee dagen voor de wedstrijd besloten door middel van een vergadering. Corona-proof natuurlijk, in Teams.

Afgezien een hoop extra mogelijkheden voor coach Niek leverde het vooral veel administratieve problemen op. Want hoe kreeg hij in hemelsnaam alle spelers op het formulier? Uit angst voor eventuele sancties achteraf door het NHV zullen we dat maar niet verklappen, maar laten we erop houden dat we plotseling met vijf teamverantwoordelijken op de bank zaten. Personal coaching noemen we dat.

Het meest iconische moment van de wedstrijd was dan ook wel vooraf, toen onze grote leider Niek riep: “Alle hoekspelers verzamelen!” en we vervolgens nog maar met drie veldspelers en één keeper aan het warmlopen waren. Grootste raadsel is nog waarom onze tweede keeper ook wegliep. Hoewel onze keepers niet de nieuwe Tess Westers zullen zijn, leveren ze waarschijnlijk meer problemen op in ’t veld dan in de goal.

Enfin, daarvoor lees je dit verslag niet. Jullie zijn natuurlijk razend benieuwd of de winnende reeks van vorig seizoen vastgehouden werd in het nieuwe seizoen. Zeker nadat het gros van de groep een halfjaar vooral niks heeft gedaan. Want ja, een rondje hardlopen tijdens de lockdown zat er voor de meesten ook niet in. Verassend genoeg lukte de derde helft voor de meeste mensen wél, zij het achter de computer.

Ohja, de wedstrijd dus. Die werd gewonnen met 31-25.

Feitje over de wedstrijd: Stijn van de Goor was goed op weg om meer minuten tijdstraf te hebben dan minuten te spelen. En als hij niet uit zichzelf wegliep na zijn derde tijdstraf, had hij wellicht voor een vierde kunnen gaan. Mede doordat de scheidsrechter vergat om de rode kaart ook te presenteren.

Voor de lezers die vooral komen voor prachtige handbalacties in het verslag: Excuses, de schrijver had een volledige black-out wat dat betreft en naast een gebrek aan talent, nu ook een gebrek aan inspiratie.

Verslag door: Johan ‘the Legend’ Hattink

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin