HA2 en JB1 winnen beker, MB1 6e van Nederland, JC1 grijpt zilver op NK

BAKEL/BOEKEL/PURMEREND – Tijdens het moederdagweekend een vol en mooi programma voor de Dynamico-jeugd. En de resultaten mochten er ook zijn.

Te beginnen bij de regionale bekerfinales in Bakel. De heren A2 namen het op tegen Bedo A1. Ze kwamen tot het magische aantal van 40 treffers. En omdat ze er meer 31 tegen kregen, veroverden ze de beker.

Ook de JB1 was succesvol door met Swift Helmond af te rekenen. De zege was overtuigend: 30-19.

De jongens C1 kwamen in de finale tekort. Tegen Rapiditas werd het gelijk bij het NK breedtesport in Boekel. Alleen de Limburgers namen de strafworpen beter. Het was een bitter einde van een prachtige dag want de ene na de andere overwinning werd aaneen geregen.

De meiden B1 mochten als winnaar van de jeugddivisie zuid deelnemen aan het NK in Purmerend. In een lastige poule werd twee keer verloren en een keer gelijkgespeeld. Uiteindelijk werd het team zesde, onder meer door V&L met penalty’s te verslaan. Jeske van den Berg, Kayla Loderus, Pam Brocks, Eva van Munster en Marit van de Laar bleven allemaal koel vanaf 7 meter.

Het was ook een mooi weekend voor onze scheidsrechters. Joost Meulendijks floot op het NK breedtesport in Boekel, terwijl Johnny Romein en Moniek Romein-Boosten als koppel actief waren bij de bekerfinales in Brakel. Een dikke proficiat voor onze arbitrale toppers.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin