Jeugdverslagen: Heren A vloeren nog ongeslagen koploper Bevo

Bevo – Dynamico heren A1 28-30 (12-20).

Dit weekend mochten we, jongens A, tegen de koploper Bevo, de enige ploeg nog zonder puntverlies. Dit was een belangrijke wedstrijd voor ons omdat we medekoploper konden worden, samen met wat andere teams, als we zouden winnen. We begonnen de wedstrijd met een mooi doelpuntenverschil. De aanvallen liepen soepel, de wisseltjes lukten en de dekking stond dicht. We gingen de rust in met 12-20. De tweede helft begon minder, veel balverlies, slordige afronding. Hierdoor kon Bevo zich wat meer herpakken. Gelukkig konden wij ook nog scoren, dus kwamen ze niet boven ons. Eindstand 28-30.

Verslag: Victor Schurink Quintero

Dynamico jongens B1 – Swift Helmond 28-32 (12-13).

Zondag 30 oktober speelden de B-jongens van Dynamico tegen de B-jongens van Swift Helmond. We hebben tegen deze tegenstander al een oefenwedstrijd gespeeld en die hadden we nipt verloren. We begonnen de wedstrijd zwak en op een gegeven moment stonden we zelfs met 1-6 achter. We wisten ons redelijk te herpakken en bij rust stond het 12-13 voor Swift. We gingen de eerste 10 minuten van de 2de helft redelijk gelijk op. Toen ging het mis. We verloren in de aanval te veel ballen en kregen te veel breaks tegen, daardoor kregen we in 7 minuten 6 doelpunten tegen en stond het 22-28 voor Swift. We wisten nog een beetje terug te komen, maar het was niet genoeg met de einduitslag van 28-32

Verslag: Ingmar Heebing

Dynamico meisjes B1 – PSV Handbal 23-14 (12-7).

We moesten deze ochtend alweer vroeg spelen tegen PSV. We scoorde meteen de 1-0 en begonnen de wedstrijd goed. De dekking stond over het algemeen ook goed dicht. Soms hadden we moeite met snel mee schuiven, maar we pakten het naar de tips van de coaches goed op. PSV had hele lange aanvallen waardoor we minder bal bezit hadden. We zijn de rust ingegaan met 12-7 voorsprong. De 2e helft begonnen we weer sterk. Onze keeper had een supermooie stop toen PSV een break-out liep. We bleven in 2e helft ons eigen spel spelen met systemen en individuele acties. Ook hebben we nog in de 2e helft veel doelpunten gemaakt. Waardoor we op een eindstand kwamen van 23-14.

Verslag: Pam Brocks

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin