Ho! We moeten weer gaan bouwen aan de basis

OSS/HEESCH – Dynamico is twee jaar oud. Onze eerste 800 dagen zijn omgevlogen. Door een uitstekend voorbereidingstraject zijn we echt één vereniging geworden waarin clubgevoel, plezier en sportieve ontwikkeling hand in hand gaan.

Maar… … …

We merken ook als fusieclub dat de vereniging door relatief weinig vrijwilligers wordt gestut. Voor veel oudgedienden was het fusiemoment een mooi moment om te stoppen. Door corona was het de afgelopen twee jaar in zekere zin rustig, maar nu alles weer draait, beginnen we als bestuur en commissies te merken dat we niet alle taken goed krijgen geregeld. Ad hoc is alles weer gelukt voor deze jaargang, maar ideaal was het niet. Voor een toekomstbestendige vereniging moeten we gaan bouwen aan de basis.

Dus… … …

Wat gaan we doen? Inventariseren waar behoefte aan is. Daar nemen we de maand november voor.

En dan gaan we jullie benaderen. Kijk niet gek op als je gebeld wordt of wordt aangesproken op de tribunes om te kijken waar je ons kunt helpen. Door het invullen van de vragenlijst van Taakie een paar maanden geleden hebben we enigszins een idee waar de kwaliteiten liggen van leden en ouders/verzorgers van leden. Daar gaan we uiteraard gebruik van maken.

Wil je niet wachten tot je aangesproken wordt, maar wil je nu al iets betekenen? Benader een van de bestuursleden of commissies. Hier vind je alle mailadressen.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin