Heren Dynamico heel dicht bij eerste punt (maar dat komt er niet)

OSS – Een wedstrijd die de burger moed geeft, maar geen punt(en) oplevert. Zo valt de thuiswedstrijd van de heren van Dynamico tegen E&O het beste samen te vatten: 24-25 na een ruststand van 14-14. De Oss/Heesche formatie blijft zodoende op nul staan.

Op basis van de wedstrijd was een gelijkspel als eindstand een eerlijk resultaat geweest. Een Dynamico met of zonder Chiel van Iperen en Frank Loeffen, het maakt een wereld van verschil, zo bleek deze wedstrijd. Het begin was voor de gasten (7-11), maar vanaf dat moment knokte de equipe van trainer Damir Josipovic zich terug. Het kwam zelfs met 2 voor (14-12), maar bij rust stond het helemaal gelijk.

De tweede helft ging het om en om, ook omdat keeper Lennart de Bever een heel sterke pot speelde. Hij maakte onder meer een penalty en twee breaks ongedaan. Chiel van Iperen en Erik Loeffen bleven trefzeker vanuit de tweede lijn en je voelde dat er een eerste resultaat in zat. Maar helaas, na de time-out op 2.57 van het einde scoorde alleen E&O nog een keertje.

Naast Dynamico blijft ook Vrone/Berdos op nul. Volgende week staan de twee tegenover elkaar. Maar ook die ploeg zal niet zonder herwonnen vertrouwen aan het duel beginnen. Voor Vrone/Berdos gold hetzelfde: geen punten, maar wel een prima pot uit bij Aalsmeer 2 en een minimaal verlies van één treffer verschil.

Dynamico – E&O 24-25 (14-14). Scores Dynamico: Chiel van Iperen 10, Erik Loeffen 6, Frank Loeffen 4, Frennie Bens 2, Gjorge Bancaliski 1, Thomas van Kessel 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin