Jeugdverslagen: meiden B beginnen met klein verlies aan jeugddivisie-avontuur

V&L – Dynamico meiden B1 23-19 (7-11).

Onze eerste wedstrijd in de jeugddivisie, moesten we uit naar Vlug & Lenig in Geleen. Na een lange autorit mochten we eindelijk beginnen. De start van onze wedstrijd begon goed. De eerste penalty werd door onze keeper gestopt. De verdediging stond goed en de aanval liep doeltreffend met goede systemen en mooie individuelen acties. We gingen de rust in met een voorsprong van 7-11. Na de rust zetten Vlug & Lenig de verdediging beter neer, hierdoor werd het scoren moeilijker. Vlug & Lenig kwam goed terug, waardoor de stand dichter bij elkaar kwam. Het werd steeds spannender wij werden steeds slordiger en kregen een aantal 2 minuten tijdstraf. Dit maakte dat we uiteindelijk de wedstrijd helaas hebben verloren met een eindstand van 23-19 voor Vlug & Lenig.

Verslag door: Imke van Nistelrooij

Feyenoord – Dynamico jongens B1 25-29 (14-14).

Afgelopen zondag zijn we een uitwedstrijd aangegaan tegen Feyenoord in Rotterdam. Tijdens de warming up en de eerste helft van de wedstrijd waren we nog niet helemaal wakker. Wat de eerste helft wat spannend maakte en tussenstand in de rust 14-14 maakte. In de rust spraken de coaches ons toe en hebben we de tactiek voor de tweede helft doorgesproken. Hierdoor zijn we de tweede helft begonnen met meer energie, wat zich uitte in betere prestaties. We waren fanatiek, spraken meer met elkaar als team en dit zag je ook in ons spel! In de laatste 5 minuten stonden we door tijdstraffen met 2 mannen minder op het veld. Ondanks dat we deze twee spelers misten, hebben we de wedstrijd tegen Feyenoord gewonnen met een winst van 25-29 als eindstand.

Verslag door: Milan Timmers

Dynamico heren A1 – Aalsmeer 37-27 (18-11).

We mochten dit weekend weer handballen en tegen niet de minste tegenstander namelijk Aalsmeer. We wisten dat ze een nieuw team hadden dus het was afwachten hoe het deze keer ging. We begonnen sterk en kwamen goed voor, door goed verdedigend werk van het team konden we ze van scoren te weerhouden. Ruststand 18-11. De 2e helft hebben we tactisch uitgespeeld en een goede overwinning gepakt.  Eindstand 37-27.

Verslag door: Firouz Mohammed Hosseini

Taxandria / Roef – Dynamico jongens D1 17-27 (9-15).

Na zaterdag team van de week te zijn geweest met de D1 stond vandaag de eerste zaalcompetitie wedstrijd op het programma tegen Taxandria D1. Alle begin is natuurlijk moeilijk van de competitie maar na 15 minuten spelen in de eerste helft waren we weer op dreef. Na gelijk opgaan tegen Taxandria stond Dynamico voor met 9-8. Door een zeer sterke opbouwrij van Dynamico stonden de verdedigers ver uit. Hiervan profiteerde onze snelle hoekspelers Lars en Thowi waardoor we uitliepen met de stand in de rust 9-15 voor Dynamico. De tweede helft gingen we gelijk op maar door nog meer juiste steekpassen is de einduitslag 17-27 geworden. Doelpunten: Thowi van de Meulenreek 9x, Lars van den Berg 8x, Joep Fransen 5x, Mats van den Hengel 3x, Simon Fransen 2x. Volgende week 2de wedstrijd op programma tegen Dongen D1 thuis in de Mondriaanhal.

Verslag: coach Bjorn Fransen

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin