Herenduels: tot nader order reserveren, elke maandag 19.00 uur start inschrijving

Beste leden/supporters van heren 1,

Helaas, tot nader order geen volle bak bij onze herenwedstrijden zoals hierboven op het plaatje (bekerduel met Volendam, 12 februari 2019). Op basis van de geldende richtlijnen van het RIVM en de huisregels van sporthalbeheer kunnen we niet iedereen onbeperkt binnenlaten. Er is plek voor 75 thuissupporters. Zoals eerder gezegd, een seizoenskaart wil NIET per definitie zeggen dat je elke wedstrijd toegang hebt.

De enige manier waarop je toegang kunt regelen, is van tevoren een plekje reserveren. Dat gaan we voor elke wedstrijd op dezelfde manier doen. In het kort:

*Elke maandagavond vóór het weekeinde van een thuiswedstrijd wordt om 19.00 uur de inschrijving geopend, te beginnen komende maandag. Via handbaldynamico.nl/reserveren kun je kaarten reserveren. Op het moment dat de 75 toegangsbewijzen verdeeld zijn, dan zie je via de eerder genoemde link dat reserveren niet meer mogelijk is. Iedereen die zich succesvol inschrijft, krijgt automatisch een bevestigingsmail.

*Alleen als je op de lijst staat van reserveringen, kom je binnen. Je hoeft je mailbevestiging NIET uit te printen.

*Alle mensen met een functie rondom de wedstrijd hoeven zich niet te registreren. Anja Kleinpenning verzorgt de coördinatie rondom vrijwilligers.

*Vanuit de eredivisie zijn we verplicht een percentage van de tribunes vrij te houden voor de gasten. De coördinatie van die supporters verloopt via onze teammanager en die van de gasten. Dat geldt ook andersom: als supporters van Dynamico mee willen naar een uitwedstrijd, meld je bij Leon Scheepens.

*Om ervoor te zorgen dat we zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van de beschikbare ruimte, gaan we de oudere jeugd tot en met 17 jaar groeperen. Zij hoeven zich niet aan de 1,5 meter te houden, dus we regelen een apart vak voor die toeschouwers. Ook jeugd tot en met 17 jaar moet reserveren. 

*Als er een wedstrijd vóór de heren wordt gespeeld, worden alle toeschouwers verzocht de hal te verlaten alvorens weer opnieuw de tribunes te betreden. Zo houden wij het overzicht.

*Mocht je achter het net vissen? Dan kun je de wedstrijd toch zien: via handbaldynamico.nl/livestream kun je op je computer of telefoon live bekijken wat er in de Rusheuvel gebeurt.

*UPDATE 15/9: wel een kaartje gereserveerd, maar niet komen kijken zonder af te melden? Dan kun je de eerstvolgende wedstrijd niet op de lijst komen. Plekken zijn schaars en gewild, dus is het wel zo netjes om je af te melden: secretaris@handbaldynamico.nl

Beter een keer te veel dan te weinig gezegd: we zouden het liefst niemand teleurstellen, maar met de huidige situatie kunnen we niet anders dan het op deze manier doen. Laten we met elkaar zorgen dat het mooie wedstrijden worden waarbij iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt!

Alleen bij de wedstrijden van heren 1 is registratie nodig. Bij alle andere wedstrijden van onze vereniging denken wij dat we binnen de maximum capaciteit blijven. De richtlijnen van het RIVM en de huisregels van de sporthallen volstaan bij deze duels. 

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Mail secretaris@handbaldynamico.nl

Met vriendelijke groet
Bestuur Dynamico

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin