Inloopspreekuren Fysio Centrum Heesch

Heb je regelmatig fysieke klachten aan gewrichten of spieren, kom dan op dinsdag 15 september tussen 19:00-20:30 naar De Mondriaanhal. Die dinsdag zal namelijk een fysiotherapeut van Fysiocentrum Heesch aanwezig zijn. Leden die last hebben van regelmatig terugkomende blessures of incidentele blessures kunnen hun klacht bespreken. De fysiotherapeut van FysioCentrum Heesch kan via een snelle check controleren of er eventuele verder behandeling nodig is en/of tips geven om zelf de klacht(en) te verhelpen (bijvoorbeeld met stabiliteits-/krachtoefeningen of strekoefeningen).

Inschrijven

Inschrijven kan via een inschrijfformulier of via een Whatsapp/SMS naar Johan 06-22267410 (locatie ’t Vijfeiken) of Erik 06-27515895 (locatie Mondriaanhal). Het inschrijfforumlier hangt aan het prikbord in beide sporthallen. Je bent vrij om te kiezen naar welke locatie je gaat.

De afspraak

Iedere afspraak duurt circa 10 tot 15 minuten. Mocht je je liever anoniem inschrijven, dan kan dat natuurlijk ook. Doe dit dan wel op het inschrijfformulier door ‘Anoniem’ te noteren. Dan wordt die tijd vrij gehouden voor jou. Tot slot, mocht je op de avond zelf pas beslissen dat je graag gebruik zou willen maken van deze mogelijkheid, dan kan dat natuurlijk ook. Je bent dan alleen niet verzekerd van een tijd, maar er wordt voor jou altijd een gaatje in de planning gemaakt. 

Alle leden zijn welkom, ongeacht je leeftijd. Ook trainers, coaches of ouders zijn uiteraard welkom!

Data & locatie

Data:                                 Locatie:                                           Tijd:                      
15 september                  Mondriaanhal in Oss                     19:00 – 20:30

6 oktober                          ’t Vijfeiken in Heesch                    19:00 – 21:00
27 oktober                        Mondriaanhal in Oss                    19:00 – 20:30

17 november                    ’t Vijfeiken in Heesch                    19:00 – 21:00
8 december                       Mondriaanhal in Oss                    19:00 – 20:30

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin