Jeugdverslagen: soepele en riante zege heren A1, nipte nederlagen jongens B1 en meisjes B1

Dynamico heren A1 – Oliveo 37-19.

De heren A moesten zondag om half 1 een wedstrijd spelen tegen Oliveo. De wedstrijd begon sterk met meteen snelle omschakelingen en een paar goeie breaks. Daardoor kwamen we al heel snel op flinke voorsprong en zo ging dat de hele eerste helft. Oliveo kreeg in de eerste helft al vroeg een rode kaart (3x 2 minuten}. Tweede helft ging toch wel een stukje moeizamer dan de eerste helft met wat kleine foutjes, maar niks bijzonders. We bleven op voorsprong en zo eindigde de wedstrijd met 37-19 voor Dynamico.

Verslag: Raimo v.d. Vlasakker 

Dynamico jongens B1 – Sittardia/BFC 17-18 (9-8).
Eerste 5 minuten begonnen gelijk op. Daarna hadden wij paar keer wat balverlies, waardoor er een paar breaks werden gelopen door de tegenstander. We hebben het daarna weer goed herpakt en bleef het gelijk oplopen. Toen hielden wij wat ballen uit de goal, wat Sittardia/BFC niet lukte, waardoor we meerdere punten voor kwamen te staan. Toen er nog 2,5 minuut te spelen was, vielen er bij ons 2×2 minuten waardoor we nog maar met 4 man in het veld stonden. De tegenstander kwam weer dichterbij. Ruststand 9-8 in het voordeel van Dynamico. Na de rust begonnen we weer fel, waardoor we voor bleven staan. Een paar goede reddingen in de verdediging, maar de laatste 5 a 6 minuten verzwakten we qua conditie en kon Sittardia/BFC weer bij komen. En in de laatste minuut maakten zij zelfs het winnende doelpunt.

Verslag: Davey Verstegen

DFS Arnhem – Dynamico meiden B1 18-15 (11-11).

Dit weekend hadden wij een oefenwedstrijd tegen DFS in Arnhem. Dit was de eerste wedstrijd met ons nieuwe team. De eerste helft stonden we eerst 5 punten achter en daarna liep het beter en was het met de rust 11-11. Begin van de tweede helft ging best goed. We kwamen een aantal doelpunten voor, maar aan het einde zwakten we een beetje af en gingen alle ballen op de lat. We hebben helaas verloren met 18-15.

Verslag: Fabiola Zogning

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin