Jeugdverslagen: 2 B’s en 1 C helpen A2 aan mooie zege

Dynamico heren A2 – PSV Handbal 34-27.
We speelden op zaterdag 9 maart tegen PSV. Wij waren niet helemaal compleet. Hierdoor deden Joppe en Thijs van de jongens B en Joep van de jongens C mee. We begonnen de wedstrijd moeizaam, doordat onze dekking niet goed stond. PSV nam zo al gauw een voorsprong van 5-2. Ook aanvallend liep het niet helemaal soepel, zo werd er een aantal keer een open kans gemist. In het tweede deel van de eerste helft ging het aanvallend en defensief veel beter lopen, waardoor we ons terugvochten naar een gelijke stand en uiteindelijk een voorsprong. Ruststand: 16 – 14. Begin tweede helft waren er al heel snel in de defensie een aantal onderscheppingen, wat leidde tot simpele doelpunten aan de andere kant. De rest van de tweede helft stond de dekking en de aanval goed waardoor we de voorsprong langzaam steeds verder hebben kunnen uitbreiden. Eindstand: 34-27.
Verslag: Luuk vd Heuvel

Dynamico heren A1 – WHC/Hercules 30-27.
Vorig weekend speelden de heren A1 een thuiswedstrijd tegen hercules. De avond ervoor had heren 1 verloren tegen hercules dus de A had nog iets goed te zetten. Op het begin leek het of wij ook gingen verliezen; we stonden meteen 6-1 achter. We bleven gedurende wedstrijd op een achterstand staan van 3 punten, tot de laatste 5 minuten. Jonas onderschept een bal en scoort een break out, dat was het kantelpunt. De dekking stond veel beter waardoor zij niks meer scoorden, intussen maakten wij wel elke aanval een doelpunt. Door de laatste 5 minuten toch nog gewonnen met 30-27.
Verslag: Bart Hanenberg

Dynamico meiden B1 – Bouwcenter Centen HVW 23-19.
Zaterdag speelden we tegen bouwcenter, het begin was erg slordig. Hierdoor zijn we de rust in gegaan met 10-10. Het begin van de tweede helft was ook erg matig, maar we herpakten onszelf. Hierdoor hebben we uiteindelijk gewonnen met 23-19.
Verslag: Janske van Dijk

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin