Jeugdverslagen: heren B1 winnen ruim, dames B1 en heren A1 winnen met kleiner verschil

Aalsmeer – Dynamico heren B1 12-28 (6-15).

We begonnen de wedstrijd sterk met veel inzet en hadden een voorsprong van 6 – 2 bereikt, wat ons adrenaline voor de rest van de wedstrijd gaf om de rest van de wedstrijd fel te blijven. Eind eerste helft kwamen we op voorsprong met 15 – 6. Tweede helft ging het allemaal wat rustiger maar nog steeds domineerden we de wedstrijd. Als team hebben we goed volgehouden terwijl we in de minderheid waren. We eindigden de wedstrijd met een score van 28 – 12.

Verslag: Abel Cozzolino-Bronsair

Dynamico heren A1 – Handbal Utrecht 25-23 (12-12).

Zondag 7 november; wedstrijd tegen Handbal Utrecht. Een wedstrijd waarvan gedacht werd dat we die wel even zouden winnen. Al gauw bleek dat niet het geval. De eerste helft verliep stroef met veel ballen op de keeper. Zo gingen we de rust in met 12-12. Tweede helft ging al iets beter, maar nog ging het gelijk op. Op een gegeven moment kregen we eindelijk enkele penalty’s en kreeg de tegenstand driemaal twee minuten. Zo konden we een kleine voorsprong van 2 punten opbouwen. We hebben uiteindelijk de voorsprong weten te behouden en hebben de wedstrijd gewonnen met 25-23.

Verslag: Jonas Barg

Dynamico meiden B1 – Groot Venlo 13-11 (8-3).

We moesten zaterdagavond spelen tegen Venlo. Van te voren wisten we al dat deze wedstrijd erg spannend zou gaan worden. We begonnen de wedstrijd erg goed door meerdere breaks en snelle aanvallen van ons. Ook stond onze verdedigen erg goed waardoor ze nauwelijks doelpunten konden maken. Hierdoor zijn we de rust ingegaan met een voorsprong van 8-3 voor ons. Na de rust begon Venlo anders te spelen, waardoor wij ons spel ook moesten aanpassen. Door het theaterspel van de tegenstander kregen we veel 2 min en 7 meters tegen. Uiteindelijk stonden we met 4 tegen 6 te spelen. Maar toen hadden we gelukkig nauwelijks tegen doelpunten gekregen. Op het einde hadden we nog een paar doelpunten kunnen maken. En zo hebben we uiteindelijk met 13-11 gewonnen.

Verslag: Evi Kessels

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin