Sluit je aan bij de club van 100! (en dat hoeft niet meer per se via de site)

Na een mooie start stokt het qua aanmeldingen voor de club van 100. En dat is zonde. In deze dure tijden merkt Dynamico ook als vereniging dat we het hard te halen hebben. Heb je als (oud)-lid 100 euro over aan het einde van het jaar voor onze mooie vereniging? Graag!

Hoe zat het ook alweer?
Dynamico is op vele fronten bezig om als club stappen te zetten. Het fusieproces is succesvol achter de rug en nu kijken we naar de verdere toekomst. De ambities zijn groot – met de heren een stabiele eredivisionist worden, met de dames naar landelijk niveau en misschien wel het belangrijkste: een leuke en hechte vereniging blijven met prachtige activiteiten verspreid over het jaar. 

Daarvoor is veel vrijwilligerswerk nodig, maar ook een goed gevulde portemonnee. We hebben een mooi sponsorbestand, maar hopen dat ook veel (oud)-leden een extra steentje kunnen bijdragen in de vorm van een jaarlijkse bijdrage van 100 euro. 

Aanmelden kan via deze link, maar we hebben ook besloten dat het ook op een informelere manier kan. Meld je bij een van de bestuursleden (Jan-Paul, Paul, Maud, Johan of Geert) en overhandig contant het geld.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin