Jeugdverslagen: jongens C1 halen de 40

Dynamico jongens C1 – Hercules 40-22.
We begonnen goed aan de eerste wedstrijd na de winterstop, waardoor we direct een goede voorsprong konden opbouwen: 8-2. Hercules kwam er steeds moeilijker langs, aangezien wij als een echt team verdedigden. In de loop van de eerste helft werd hercules gefrustreerd en ging een stuk slechter verdedigen, waardoor wij de kleedkamer in gingen met een voorsprong van 25-9. Daarna gingen we de tweede helft in met iets te veel zelfvertrouwen, waardoor we ook een stuk slechter gingen verdedigen. Maar na nog een paar mooie goals werd Hercules boos op tegenstander, scheids en coach. Ondanks de iets mindere tweede helft werd de eindstand een mooie 40-22.
Verslag: Joep Fransen 

Handbal Utrecht – Dynamico heren A1 31-25.
Deze zondag stond voor ons de eerste wedstrijd van 2024 op het programma. We moesten tegen de nummer 1, dus we wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou gaan worden. Vanaf het begin moesten we gelijk al tegen een achterstand aankijken. Door de vele breaks die Utrecht maakte, bleven we tegen deze achterstand aankijken, waardoor we met een verschil van drie de rust in gingen: 15-12. Na rust begonnen we erg zwak, waardoor Utrecht al snel de voorsprong kon uitbreiden naar acht doelpunten. Na een betere fase van ons konden we deze achterstand nog halveren, maar dat hielden we niet lang vol. Al snel bouwde Utrecht zijn voorsprong alweer uit naar zes doelpunten. Uiteindelijk was de wedstrijd afgelopen met een stand van 31-25. 

Dynamico meiden B1 – Elshout 33-16.
De vorige keer hadden we met 25-16 van Elshout gewonnen. In de eerste helft waren we gelijk scherp en begonnen we goed. De tussenstand was 18-11 voor Dynamico. De tweede helft waren we iets minder alert, maar we hebben ons goed herpakt. We hebben gewonnen met 33-16. De dertigste goal was gemaakt door Nienke, dus volgende week taart.
Verslag: Sjuli Brocks

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin