Jeugdverslagen: jongens C1 passeren ruim de magische kaap van 40

Dynamico jongens C1 – Feyenoord 46-16.
We begonnen de eerste helft niet heel goed, we stonden aan het begin meteen twee punten achter. Pas nadat het 5-5 werd, gingen we veel beter spelen. Want na de eerste helft stonden we 18-9 voor. Aan het begin van de tweede helft begonnen we meteen heel goed. We speelde beter als een team samen en konden daardoor veel meer punten scoren. We konden ook veel meer breaks lopen omdat de tegenstanders niet snel terugkwamen. Op een gegeven moment stonden we op 39 goals en de regel bij ons is dat degene die het veertigste doelpunt scoort taart moet uitdelen. Alleen misten we vier kansen voor het veertigste doelpunt, totdat ik hem er ingooide en dus taart moet trakteren. We hebben daarna nog zes keer kunnen scoren wat de uitslag tot 46-16 bracht.
Verslag: Dante Looman

Dynamico meiden B1 – EHV 30-21.
Deze week mochten we voor de derde keer tegen EHV spelen. De hele eerste helft was niet zoals we hadden gehoopt. De ruststand was dan ook maar net in ons voordeel: 11-7. Na een stevige speech van de coaches en het lekkere fruit van Evi begonnen we vol goede moed aan de tweede helft. Na wat mooie onderscheppingen en hele mooie reddingen van onze keepster liep het in de tweede helft al snel beter. Daarmee kwamen we op een ruimere voorsprong. En hebben we uiteindelijk de wedstrijd gewonnen met 30-21. De volgende keer hebben we dus taart van Judith.
Verslag: Iris Sikking

GHV – Dynamico heren A2 33-23.
Afgelopen zondag heeft de A2 uit tegen GHV gespeeld. De wedstrijd begon en beide teams gingen de eerste tien minuten gelijk op. Na vijftien minuten gaat de felheid van Dynamico omlaag en daardoor komt er een groot verschil tussen de twee teams. Eind eerste helft: 18-12 voor GHV. Dynamico begint sterk aan de tweede helft. Van de zes goals verschil komt onze A2 een punt achter te staan met vijftien minuten nog op de klok. Maar verder kon Dynamico niet komen. GHV bleef de hele wedstrijd goed spelen, waardoor Dynamico uiteindelijk verloor.
Verslag: Marios Diamantis

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin