Jeugdverslagen: knappe uitzege MB1, Cas maakt winnende voor JB1 en D1 wint dik

Bevo – Dynamico meiden B1 17-20 (9-10).

We moesten dit weekend naar Panningen, om tegen Bevo HC DB1 te spelen. Aan het begin dachten we al dat dit een lastige wedstrijd ging worden. We begonnen de wedstrijd niet zo sterk en kwamen al snel 4-1 achter te staan. De tegenstander kreeg veel 2 minuten waardoor wij ons snel konden herpakken en de rest van de 1e helft gelijk opliepen. We zijn de rust ingegaan met 9-10 voorsprong voor ons. De 2e helft begonnen sterk, toen is er ook een rode kaart gevallen bij Bevo. In de laatste 10 minuten begon de spanning bij ons te komen, Bevo heeft het toen gelijk kunnen maken. Het bleef gelijk op gaan, we hadden nog een penalty voor gekregen die we ook gescoord hebben. Waardoor onze eindstand met 3 punten verschil gewonnen is en we met 17-20 gewonnen hebben.
Verslag: Kayla Loderus

Leidsche Rijn – Dynamico jongens B1 22-23 (11-9).

Op zondag 16 oktober hebben de jongens B tegen Leidsche Rijn gespeeld. We hebben eerder nog nooit tegen Leidsche Rijn gespeeld, dus we hadden geen idee wat we moesten verwachten. De eerste helft ging het niet zo goed, want we gingen alleen voor onze eigen kansen en we speelden niet als team. De
dekking stond niet goed we schoven niet mee met de bal, we stapten te vroeg uit daarom was er veel ruimte op de cirkel. In de rust hebben we een paar tips gekregen van Kevin maar wij voerden het niet goed uit. Tweede helft ging het net zo slecht als de eerste helft we stonden bijna de hele wedstrijd
achter tot het einde van de wedstrijd toen was het muntje wisselen. De laatste minuut ging in en het stond gelijk. Wij deden een lange aanval en na 45 seconde maakte Cas Kerstens de 22-23. Toen had Leidsche Rijn nog 10 seconde om aan te vallen maar ze waren te gehaast en schoten meteen. Onze keeper Tycho Kant stond goed op te letten en hield de bal tegen.
Verslag: Jesse van Doorn

Heerle – Dynamico D1 11-29 (6-13).               

Dit weekeinde stond onze 3de wedstrijd van het seizoen op het programma, uit naar Heerle D1. Tijdens de start van de wedstrijd waren we nog niet helemaal wakker. Heerle kwam goed uit de startblokken met een mooie passeerbeweging en een fout in de verdediging kregen we meteen een penalty tegen. Deze scoorde Heerle en we kwamen op 1-0. Daarna begonnen we langzaam op gang te komen. Na een 2-1 achterstand begonnen de breaks te lopen waarna we snel voor kwamen met 3-6. Door de balsnelheid hoog te houden en de juiste onderscheppingen liepen, eindigde we de eerste helft met een voorsprong van 6-13.
De tweede helft kwamen we beter uit de startblokken dan de eerste helft. Door het goed vrijspelen van de cirkel en het goed instarten van de hoekspelers liepen we uit naar een voorspong van 6-15 en later 8-19. Op dit moment werd de tegenstander vermoeid en konden ze het tempo niet meer aan. Dynamico liep uit tot een einduitslag van 11-29. Op de keeper na heeft iedereen zijn doelpunten mee gepakt.
Doelpuntenmakers: Joep 9x, Mats 6x, Lars 4x, Thowi 3x, Bram V. 2x, Thijn 2x, Bart 1x, Emberlee 1x en  Bram R 1x.
Verslag: Bjorn Fransen, coach D1

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin