Jeugdverslagen: meiden B verliezen, heren A en jongens B winnen

Dynamico meiden B1 – PSV Handbal 15-17.
Dit weekend hebben we tegen PSV gespeeld. In het begin liep het gelijk op. Tijdens de rust was het 11-10 voor ons. Daarna bleven we een tijd voor staan. Op een gegeven moment werd het een hoop geduw en getrek. Helaas raakten we in de laatste 5 minuten op achterstand. Uiteindelijk hebben we verloren met 15-17.
Verslag: Janske van Dijk

BFC/Sittardia – Dynamico heren A1 28-30.
Dit weekend heeft de jongens A van Dynamico een uitwedstrijd tegen BFC gespeeld . Dit was een compleet nieuwe ploeg voor ons dus we wisten niet precies wat we konden verwachten. Na twee weken wat mindere tegenstand gehad te hebben, hadden we het deze keer wel wat lastiger. We gingen de hele tijd gelijk op. Dit leed tot een ruststand van 15-16  in het voordeel van Dynamico. We speelden de wedstrijd echt in fases. soms ging het goed en stonden we met 6 punten los en 7 minuten later was het weer gelijk. En zo ging het eigenlijk heel de wedstrijd lang. Gelukkig wisten we de overwinning toch onze kant op te slepen en na een wedstrijd van 60 minuten in Sittard nemen we de punten mee terug naar Brabant.
Verslag: Cas Kerstens

Tachos – Dynamico jongens B1 33-39.
De eerste helft waren we goed begonnen, maar af en toe was het nog een beetje slordig met de aanval en verdediging. Maar toch gingen we met 14-17 de rust. De tweede helft waren wij ook goed begonnen en hebben wij voor de rest goed gespeeld en eindigde met 33-39 voor ons.
Verslag: Chiel Verstegen

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin