Dynamico verzuimen toe te slaan in Limburg: gevarenzone in plaats van middenmoot

GELEEN – Dynamico zag het uitduel bij promovendus Watersley R+D als een mooie gelegenheid om vroeg in het seizoen richting middenmoot te gaan. Dat pakte helaas anders uit: een 31-23 nederlaag na een ruststand van 13-12. Daardoor wordt er geen afscheid genomen van de gevarenzone in de eredivisie.

De eerste helft liep mooi gelijk op. Wout van Iperen, die het seizoen begon met een enkelblessure, was regelmatig doeltreffend en altijd dreigend vanuit de opbouwlijn. Maar ook Jordi van Erp, Frank Loeffen en Frennie Bens waren trefzeker vanuit de tweede lijn. De thuisploeg ging met een kleine voorsprong de rust in: 13-12.

Tot zover niets aan de hand. Maar waar Dynamico hoopte op een soortgelijk scenario als de eerste uitwedstrijd bij EHC (in het laatste kwartier uitlopen naar een ruime zege), kwam het bedrogen uit. De Limburgers kwamen duidelijk beter uit de kleedkamer. Toen zij hun tiende goal van de tweede helft aantekenden, had de ploeg van trainer Damir Josipovic pas vier keer gescoord. 23-16, duel beslist. Zo blijft de donkerblauwe brigade op twee punten staan na vier duels en maakt het onderdeel uit van vijf ploegen in de gevarenzone.

Watersley R+D – Dynamico 31-23 (13-12). Scores Dynamico: Jordi van Erp 6, Wout van Iperen 5, Erik Loeffen 3, Firouz Hosseini 2, Frank Loeffen 2, Thomas van Kessel 2, Merijn van Loon 1, Pim van Munster 1, Frennie Bens 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin