Jeugdverslagen: vier keer mooie zeges beschreven

Dynamico heren A1 – Minerva 41-29.

Bij het spelen van de wedstrijd staat Minerva 13de en wij staan nu eerste. De wedstrijd was niet heel spannend, we kwamen meteen voor met 4 punten. Dit gaf de tegenstander motivatie om beter te gaan spelen waardoor ze terug kwamen naar 2 verschil. Die motivatie konden ze alleen niet de hele eerste helft volhouden want de ruststand was in het voordeel voor Dynamico met 7 punten verschil. De tweede helft begon iets minder goed. Maar gelukkig trokken we dat snel weer recht en wonnen we deze wedstrijd met 41-29. 40 goals dat betekent weer een taart die wordt gesponsord door Victor. Volgende week staat Hellas op de planning.

Verslag: Bart Hanenberg

Dynamico jongens B1 – Rapiditas 29-23.

We begonnen scherp aan de wedstrijd, daarna zwakten we weer af waardoor ze terugkwamen. We hadden geen hele goeie inzet eind 1ste helft. De 2de helft ging het beter maar soms lieten we de koppen hangen omdat zij dan een doelpunt maakten en wij niet. Maar de 2 punten zijn binnen, met een einduitslag van 29-23. 

Verslag: Jort Jansen

EHV – Dynamico meiden B1 16-30.

We moesten op het veld spelen. Dit was onze laatste veldwedstrijd. Vanaf nu spelen we in de zaal. In de rust stonden we 16-6 voor. De verdediging stond goed en we hadden snelle tegenaanvallen. We hebben vaak de bal er tussenuit kunnen pakken. Dus ook veel vanuit breaks gescoord. We hebben deze wedstrijd gewonnen met 30-16.

Verslag: Lisa Hoven

GHV – Dynamico meiden B1 14-32.

We speelden ook een oefenwedstrijd tegen GHV in Goirle. We speelden 3 x 20 minuten en kregen van de coaches ieder een individuele opdracht die we in de wedstrijd uit moesten voeren. De eerste 10 minuten begonnen we een beetje stroef en liep het nog best gelijk op, maar al snel liepen we uit. De speelsters van GHV werden moe en daar profiteerden wij van. We hebben nieuwe dingen uitgeprobeerd die we in de trainingen hebben geoefend. We hebben ervan genoten. Het was een nuttige oefenwedstrijd waarvan we hebben geleerd. De eindstand werd 14-32 voor ons.

Verslag: Judith van Putten

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin