Jeugdverslagen: meiden B1 blijven op titelkoers, wisselende resultaten jongens B1 en heren A1

Dynamico jongens B1 – Leidsche Rijn 33-25 (15-8).
De vorige wedstrijd tegen Leidsche Rijn was een spannende wedstrijd, maar ons plan op zondag was om geen spannende wedstrijd te hebben. Onze coach (Kevin van Erp) heeft uitgelegd dat wij zonder problemen de pot moeten gaan winnen als we weinig fouten maken. 
We begonnen niet heel goed maar ook niet heel slecht. Het was in de eerste minuten 0-2 voor Leidsche Rijn geworden, maar wij kwamen meteen terug en wij bleven ongeveer 2 goals voor staan de tien minuten erna. Verdediging was soms goed, maar ook soms was die slap. In de aanval hebben wij een goede tempo gehouden waardoor wij makkelijke goals hebben gemaakt. Eerste helft 15-8 voor Dynamico.
De tweede helft ging ongeveer net als de eerste helft. De aanval was hetzelfde gebleven, maar doordat wij steeds vermoedier werden, maakten wij meer fouten in de dekking. Daardoor kwam de tegenstander iets dichterbij. Uiteindelijk is de wedstrijd geëindigd met 33-25 voor Dynamico.
Verslag: Marios Diamantos

WHC-Hercules – Dynamico heren A1 28-25 (13-16).
Afgelopen weekend hadden we een zware uitwedstrijd tegen de koploper, Hercules uit Den Haag. Vorige keer hadden we een slechte wedstrijd gespeeld tegen die ploeg, dus we wilden een beter resultaat neerzetten. We begonnen de wedstrijd sterk met een goede dekking. Aanvallend pakten we ook de puntjes mee waardoor we met een 13-16 voorsprong de rust in gingen. De 2e helft begonnen we wat zwakjes en door wat ongelukkige tijdstraffen aan onze kant kon Hercules al snel terugkomen tot een gelijke stand van 17-17. De rest van de 2e helft ging het eigenlijk erg gelijk op. Jammer genoeg misten we op het einde wat kansen en waren we slordig in de aanval waardoor we 28-25 verloren.
Verslag: Jeffrey van Erp

Dynamico meiden B1 – PSV 27-13 (13-7).
Dit weekend speelden we thuis tegen PSV. Ze staan laatste in de competitie, dus we waren wel voorbereid op een overwinning. We begonnen de wedstrijd niet heel sterk en hadden meteen al een 0-2 achterstand. Maar nadat we het 5-5 gelijk maakten en we een aantal penalty’s kregen, herpakten we ons snel en eindigden we in de rust met 13-7 voorsprong. Na de rust gingen we er meteen fel tegenaan. De voorsprong liep daardoor steeds verder op en die gaven we ook zeker niet meer af. We eindigden deze wedstrijd met een overwinning van 27-13 en daarmee ook nog steeds koppositie.
Verslag: Babs van der Biezen

Knipsel

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin