We hebben je nodig! Heb jij een (extra) uurtje over voor de club?

Het is een uitdagend jaar voor Dynamico. We moeten extra inspanningen leveren om het financieel (bijna) rond te krijgen. Ook merken we dat we soms net te weinig handjes hebben om clubactiviteiten te organiseren of om andere zaken te regelen.

Daarom is er besloten om vanuit het bestuur en enkele commissies een dienstenveiling te organiseren (zie eerder bericht). En er is een extra wijk oud papier opgenomen. Die wijk is in Oss en wordt gelopen op elke laatste woensdag van de maand, van 18 tot 19.30. Het bestuur heeft de eerste drie keer op de kraakwagen gestaan.

Maar we willen het niet alleen doen. We zijn tenslotte een vereniging. Daarom hebben we ook een derde plan: we gaan jullie bellen om te kijken of jullie nog een extra uurtje of extra uurtjes over hebben om Dynamico soepeler te laten draaien.

Heb je bijvoorbeeld een leuke dienst voor de dienstenveiling, wil je ook best twee keer per jaar oud papier ophalen, kun jij een commissie ondersteunen, wil jij een evenement organiseren? We horen het graag van je. Denk er alvast even over na. Dat praat wat makkelijker als we je aan de lijn hebben.

Met vriendelijke groet
Bestuur & vrijwilligerscommissie Dynamico

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin