Jeugdverslagen: twee zeges, een gelijkspel en een nederlaag

Dynamico heren A1 – Tachos 32-27.
We stonden tegenover een bekende rivaal, Tachos. Zij stonden maar een paar punten achter ons, dus we wisten dat dit een lastige wedstrijd ging worden. Tachos begon gelijk fel en snel, daar moesten we even aan wennen. Ze namen snel de bal uit en konden op deze manier veel doelpunten maken. Ver liepen ze echter niet uit, omdat wij ook bleven scoren. We gingen de rust in met maar één doelpuntje verschil. Na de rust begonnen we goed en konden we een voorsprong van vier doelpunten opbouwen. Helaas door enkele twee minuten kon Tachos weer redelijk terugkomen. Gelukkig herstelden we goed en tegen het einde van de tweede helft stonden we weer een goed aantal doelpunten voor. De eindstand was dan ook 32-27 voor Dynamico.
Verslag: Jonas Barg

The Flyers – Dynamico heren A2 28-28.
De eerste helft begon goed, maar halverwege zakte het een beetje in. De eerste helft eindigde met 18-14 in het voordeel van The Flyers. De tweede helft begon goed; na een paar aanvallen was het 18-18, waarna het gelijk op ging. Ook stond de verdediging in de tweede helft veel beter, waardoor er minder gescoord werd door The Flyers. De wedstrijd eindigde met 28-28 in een gelijkspel. 
Verslag: Thom Bogers

Internos – Dynamico jongens C2 21-25.
Internos stond nummer 2. De wedstrijd ging niet gemakkelijk, want we stonden eerst achter, maar we hebben tot aan de rust teruggevochten: 13-13. Na de rust begonnen we ook slecht, maar we wisten ons weer te herpakken. Door zowel goed te verdedigen als ook goed af te ronden in de aanval, hebben we gewonnen met 21-25.
Verslag: Sven van den Hurk (foto)

Groot Venlo – Dynamico meisjes B1 27-17.
Afgelopen zaterdag reisden we naar Venlo om een spannende wedstrijd te gaan spelen. Venlo stond op de tweede plek, dus moesten we er vol voor gaan. De start van de wedstrijd ging goed, waarbij we drie punten los stonden. Deze voorsprong konden we helaas niet lang volhouden. Venlo had een super goede verdediging waar we moeilijk doorheen kwamen en gaven snelle tegenaanvallen, waar we geen antwoord op konden geven. We hebben geknokt maar moesten de twee punten achterlaten in Venlo met een eindstand van 27-17. Vorige wedstrijd hadden we van Venlo gewonnen dus staan we nu gelijk in de competitie. Omdat wij een kleine poule hebben, spelen wij tegen elk team drie keer. Dat betekent dat wij onze laatste wedstrijd ook nog tegen Venlo moeten spelen en we er alles aan gaan doen om de winst binnen te slepen. Nog complimenten naar onze superkeeper Janske; ze heeft superveel penalty’s tegengehouden en heeft tijdens de wedstrijd ook nog mooie dingen laat zien, superknap!
Verslag: Lynn van Lent

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin