Jeugdverslagen: winst 10+ voor meiden B, jongens B en heren A

NOAV – Dynamico meiden B1 13-26 (5-15).

Dit weekeinde moesten we een eindje rijden naar Susteren om tegen NOAV te spelen. Ze staan een-na-laatste in onze competitie, dus we waren wel voorbereid op een wedstrijd die we konden winnen. We begonnen met snelle aanvallen, veel wisseltjes en we kwamen al snel op een voorsprong van 0-10. NOAV ging al wat feller spelen, waardoor we de rust in gingen met een stand van 5-15. We begonnen de tweede helft wat slordiger, de verdediging stond niet zo goed en NOAV scoorde vaker. NOAV stond erg hardhandig te verdedigen. Na heel wat lastige aanvallen voor ons kwam de woede naar de scheids er bij ons uit, wat eindigde in een twee minuten. Doordat iemand bij ons begon te klappen viel er nog een verbazingwekkende twee minuten en stonden we met 4 spelers in het veld. We hebben de wedstrijd verder stroef uitgespeeld, maar zijn naar huis gegaan met een overwinning van 13-26.

Verslag: Silke van der Donk

Handbal Twente – Dynamico heren A1 25-36.

Dit weekeinde speelden we, de heren A1, onze wedstrijd tegen Handbal Twente. Een wedstrijd waarvan we wisten dat hem konden winnen. Na een goed begin van ons in de eerste helft kwamen we snel op voorsprong. Hierbij vielen er nog regelmatig gele kaarten en twee minuten. Na een sterke eerste helft gingen we met een voorsprong van 5 doelpunten de twee helft in. We zetten de sterk lijn die in de tweede helft door en daardoor gaf Handbal Twente het toch een beetje op en zo liepen we naar 10 doelpunten verschil uit, we wonnen uiteindelijk deze wedstrijd met 25-36.

Verslag: Sam Peperkamp

Dynamico jongens B1 – Oliveo 27-16 (11-9).

Dit weekeinde moesten we (jongens B) tegen Oliveo. We waren in het begin helemaal niet met de wedstrijd bezig en we kwamen 6 doelpunten achter maar na 15 minuten gingen we opletten en kwamen we voor de rust nog 3 doelpunten voor. Ruststand 11-9 voor Dynamico. In de rust heeft onze coach Kevin even duidelijk gemaakt dat we echt niet goed bezig waren en heeft hij uitgelegd hoe we het wel moesten doen. Dus de 2e helft hebben we vanaf de 1e minuut gelijk goed gespeeld en 100% alleen voor de winst. Dat ging dus goed en we hebben de wedstrijd gewonnen met 27-16. Het was een goede wedstrijd en we mogen het publiek ook heel erg bedanken voor de steun die ze ons altijd geven. Dat pept ons allemaal heel erg op dus bedankt daarvoor.

Verslag: Mike Buijs

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin