Jongens B blijven winnen door sterke keeper, energie heren A te vroeg op

Knipsel 3
Felicitaties voor de jongens B.

Sittardia – Dynamico jongens B1 19-24.

Op zondag 28 november speelden wij tegen Sittardia jongens B in Sittard. Wij hadden de trainingen voor de wedstrijd getraind op de 3-2-1 dekking, want dat speelde Sittardia in de voorgaande wedstrijden. Maar toen we begonnen aan de wedstrijd bleken ze geen 3-2-1 dekking te spelen.

We moesten omschakelen en ons normale spel spelen. De eerste helft gingen de aanvallen redelijk goed, met veel afrondingen/goals van de cirkels. ook stond de verdediging goed en kwamen de tegenstanders er moeilijk door, en wanneer ze erdoor kwamen stond Tycho er nog die er veel ballen uithield, waaronder 4 van de 5 penalty’s. Dit resulteerde in een ruststand van 9-12 in ons voordeel.

In de tweede helft bleven we deze goede lijn doortrekken en dit zorgde ervoor dat we een beetje uitliepen. Wij bleven in deze helft de hele tijd de betere partij door de goede dekking, prima aanvallen en de mooie/vele reddingen van Tygo. Ook stond Tycho heel sterk te keepen bij de penalty’s, hij hield er 4 van de 5 uit. Dit zorgde voor een resultaat van 19-24 en namen wij de punten mee terug naar Oss.

De hele wedstrijd was ook te volgen via de livestream op de Facebook pagina van Dynamico, met dank aan Mirko Schurink.(vader van Victor)

Verslag: Joep Smits

WHC/Hercules – Dynamico heren A1 26-17.

De afgelopen zaterdagavond (27-11-2021) speelden de heren A van Dynamico een wedstrijd in Den Haag tegen de sterke ploeg van WHC/Hercules. Onze mannen wisten dat dit een lastige pot zou gaan worden en haalden alles uit de kast om de twee punten mee te kunnen nemen richting Oss. De wedstrijd kwam echter stroef op gang; er werd niet veel geschoten op het doel van de Hagenezen, maar onze mannen leunden op een dichte dekking. Halverwege de eerste helft kwamen wij eindelijk aan scoren toe, maar de vermoeidheid sloeg ook toe. Dit koste helaas  de nauwkeurigheid in de dekking. Hierdoor gingen onze heren de rust in met een achterstand van 14-9.

Na een goede bespreking kwam onze ploeg met zelfvertrouwen terug het veld op. Wij begonnen erg sterk aan de tweede helft en liepen in op de score. Helaas kregen sommige spelers pijntjes en raakte de bank leeg. Met nog een klein kwartier te spelen was helaas de energie uit het spel. Wij gingen statisch aanvallen en kleine fouten werden meteen afgestraft door de tegenstander. Door een matige aanval met veel persoonlijke fouten hebben onze mannen zichzelf tekort gedaan en hebben ze de wedstrijd helaas verloren met 26-17.

Met dank aan: Wouter Zaat

Dynamico E2 tegen Blauw-Wit 19-0.

Vandaag moesten we al vroeg tegen Blauw-Wit uit Den Bosch spelen. Helaas konden Lars en Lisa niet meedoen, maar gelukkig deden Sophie en Thijme (eerste helft) mee met de wedstrijd. De verdediging stond erg, de tegenstander had vrijwel geen kans om te scoren. In de aanval werd goed rondgespeeld en gescoord. De ruststand was 9-0. Ook in de tweede helft hadden we goed overgespeeld en bijna iedereen had gescoord. We speelden zelfs de tweede helft met een speler minder op het veld. De einduitslag was 19-0. 

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin