Jongens B winnen moeilijk inhaalduel bij Quintus met verrassend ruime cijfers

Op de foto: Nils Verstegen maakt de laatste Dynamico-treffer

Dinsdagavond 19 april: Quintus – Dynamico jongens B1 21-32.

Op 19 april dinsdag speelden we tegen Quintus. Dit was een van de belangrijkere wedstrijden, Quintus is een van de medekoplopers. Bij de start maakten we al een fout om niet te scoren, waardoor ze een snelle tegenaanval konden starten waardoor een tegendoelpunt als uitkomst uitkwam. Na de start kwamen we weer terug, het was 5-3 voor Dynamico. Tot aan de 20ste minuut stonden we voor en toen kwam een kleine keerpunt dat Quintus weer een beetje inkwam, ze liepen in met een verschil van 2 doelpunten. Tot aan de rust liep het niet helemaal goed, een paar technische fouten en een paar slordig balverlies. Tijdens de rust kregen we van onze coach Kevin te horen wat we moesten doen en hoe. Bij de start van de tweede helft kwamen we gelijk weer in actie. We gingen na 5 minuten weer 5-1 dekking staan. En toen was het moeilijk voor Quintus om een doelpunt te maken. We eindigden met 32-21 voor Dynamico. We staan nu bovenaan in de competitie.

Zaterdag om 18.00 uur spelen we in de Mondriaan sporthal tegen Oliveo voor de 1e x. Zondag spelen we direct de returnwedstrijd.

Verslag: Siem Verstegen

(Noot: de jongens B speelden dit Paasweekeinde het Jac Stammes Toernooi in Aalsmeer en bereikten de finale. Helaas werd die verloren van Tachos).

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin