Joyce van Heeswijk maakt na blessureleed haar rentree bij monsterzege dames

HEESCH – De dames van Dynamico blijven winnen in de eerste klasse. En deze zaterdag werd het de grootste zege van het seizoen, tegen HVW: 39-19.

Het verhaal van de wedstrijd is eigenlijk zo verteld: vanaf 1-1 maakte het thuisteam direct een gaatje, 4-1. Daarna hoefde het nooit meer op of om te kijken. Vanaf 16-10 ging het helemaal hard. Een run van 7-0 deed de gasten uit Wanroij knakken, waarna de marge van 13 alleen meer verder en verder werd uitgebreid. Totdat Dynamico uiteindelijk meer dan het dubbele aantal treffers maakte ten opzichte van HVW.

Sabine Bouwman en Aemy Sevinga maakten de meeste treffers. Laatstgenoemde deed dat voornamelijk in de slotfase (6x), terwijl de eerste het wat meer uitsmeerde over de hele wedstrijd. Leuke bijkomstigheid was dat Joyce van Heeswijk haar rentree kon maken na blessureleed. Iedereen blij dus!

Dynamico – HVW 39-19. Scores Dynamico: Sabine Bouwman 9, Aemy Sevinga 8, Mirne Hoeks 5, Evi Hoeks 4, Astrid Weug 3, Britta Schoones 3, Luca Banken 2, Babet Verstegen 2, Gaby van de Meulenreek 2, Anne van Munster 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin