Heren moeten bij 20-17 Tachos laten gaan

WAALWIJK – De heren van Dynamico hebben niet kunnen stunten bij provinciegenoot Tachos: 37-26. De degradant uit de Beneleague stond bij rust met 16-11 voor.

Na 37 minuten ging iedereen met een Dynamico-hart er eens goed voor zitten. Voor de tweede keer op rij rondde Cas Kerstens loepzuiver af vanuit de hoek. Daarmee bracht hij het verschil terug tot drie (wat ooit 6 was, net voor rust): 20-17. Prettige bijkomstigheid, de treffer ging gepaard met een tijdstraf voor een Tachos-speler.

Een mooi moment om door te drukken zou je zeggen. Het tegendeel kwam uit. In de periode van overtal werd het verschil niet verder teruggebracht. Het gaf de thuisploeg vleugels. Vijf treffers op rij waren het gevolg, wedstrijd gespeeld: 25-17. Bij het ingaan van het laatste kwartier werd de marge 10: 28-18. Bij het eindsignaal was het verschil nog ietsje groter.

Aan Dynamico-zijde viel Wout van Iperen op met tien treffers. Hoewel niet de grootste, poeierde hij toch zeven keer raak vanuit de tweede lijn. De andere goals kwamen vanuit de hoek (2x) en de 7-meterlijn (1x). Volgende week kans op revanche tegen Aalsmeer 2, thuis in de Rusheuvel (19 uur).

Tachos – Dynamico 37-26 (16-11). Scores Dynamico: Wout van Iperen 10, Cas Kerstens 4, Erik Loeffen 4, Thomas van Kessel 3, Firouz Hosseini 2, Pim van Munster 1, Twan van Iperen 1, Frennie Bens 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin