Meiden B1 werken hard maar komen net tekort tegen Bevo

Dynamico meiden B1 – Bevo 23-24 (17-19).

We moesten thuis spelen tegen Bevo, zij staan 1 plek onder ons. De vorige keer hadden we hier van gewonnen maar we wisten wel dat deze wedstrijd moeilijker zou kunnen worden. En dat was ook zo. Wij waren af en toe wat slordig. Snel kwam Bevo al voor te staan. De ruststand was 17-19 voor Bevo.
De 2e helft kwamen we 4 punten achter te staan, maar hadden het snel herpakt en liep het weer een beetje gelijk op. De laatste paar minuten van de wedstrijd stonden we met 1 doelpunten achter. Uiteindelijk was de wedstrijd afgelopen en we hadden met 23-24 verloren.

Verslag: Jeske van den Berg

Dynamico heren A1 – Volendam 33-26 (19-12).

Zaterdagavond om 7 uur hadden wij een wedstrijd tegen Volendam.
We begonnen de wedstrijd niet heel sterk. Het ging redelijk gelijk op. Na 10 minuten ongeveer liepen we steeds verder uit. Na een aantal 2 minuten aan onze kant eindigden we de eerste helft 19-12.  
De tweede helft begonnen we sterk we liepen iets uit. Verder ging de tweede helft eigenlijk gewoon gelijk. Geen 2 minuten gevallen of gele kaarten. Op het einde kwam Volendam iets terug. Met een eindstand van 33-26 hebben we een prima wedstrijd gespeeld en gewonnen

Verslag: Raimo v.d. Vlasakker
Dynamico jongens B1 – VENECO/VELO 25-32.

Het was in het begin een spannende wedstrijd. De eerst helft ging het goed. We sloten deze helft af met 1 punt voorsprong. De tweede helft begonnen we ook goed. Helaas ging het daarna snel slecht. De tegenstander liep al snel 5 punten uit. Tweede gedeelte van deze helft zijn we wel terggekomen. Maar helaas was dit niet meer voldoende. Wij hebben de wedstrijd helaas verloren met 25-32.

Verslag: Chiel Verstegen

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin