Na peptalk winnen jongens B alsnog, ook de E’tjes scoren erop los

Dynamico HA1 HV Quintus HA1 2021107 105
Veel passie bij de jongens B.

Dynamico jongens B1 – Quintus 24-17.

Op zondag 7 november moesten wij (B1) tegen Quintus. De eerste helft begonnen we niet zo sterk. Maar gelukkig scoorde Quintus de eerste minuten ook niet. Daarna liepen we een klein beetje achter maar we gingen uiteindelijk met 1 punt achterstand de rust in. Na een peptalk van onze coach Kevin starten we de 2e helft sterk. waardoor we op een voorsprong kwamen. Deze voorsprong breide we alleen maar uit door goed samenspel. En die zelfde voorsprong leidde ons naar een fijne overwinning van 24-17.

Verslag: Thomas Jansen

Dynamico HA1 HV Quintus HA1 2021107 63
Coach Frans van Erp probeerde de wedstrijd te doen kantelen, maar dat lukte niet.

Dynamico heren A1 – Quintus 16-29.

Wij moesten op zondag 7 november spelen tegen Quintus. Een club die voor onze keeper Wouter bekend is want dit is zijn oude club. Wij waren vandaag ook niet compleet want we hadden twee geblesseerde, namelijk Jonas (scheurtje in pols tijdens training) en Rik (enkelbanden gescheurd), hierdoor hadden we versterking gekregen van Erik, Jeffrey, Bart en Tycho (jongens B) . We begonnen de wedstijd niet heel goed want we kwamen al snel 3-0 achter, hierna herstelden wij ons goed en trokken we de stand weer gelijk naar    6-6. Vervolgens gingen we tot de laatste tien minuten gelijk op. Maar in de laatste tien minuten liepen hun uit. Waardoor de ruststand 9 – 16 was. Na de rust begonnen we niet heel fel aan de wedstijd waardoor we nog verder achter raakten en wij dus ons hoofd lieten zakken. En in het laatste deel van de tweede helft konden we nog een beetje terug komen. En er dus een eindstand van 16 – 29 was .

Verslag: Luuk van de Heuvel

3cf10f98 3274 4480 8138 706e3345e2e2
Dynamico op weg naar de zege.

Tachos E1 – Dynamico E2 9-12.
Vandaag moesten we tegen Tachos. Mijn moeder reed dus ik zat bij mijn moeder in de auto. We gingen eerst op goal gooien. Gijs, Phileine en Toby wilden keepen. Het was best een lastige wedstrijd. De ruststand was 3-6 voor ons. We hadden geen wissels dus we konden niet wisselen. We mochten tussendoor in de aanval een slok water komen drinken. Het was nog maar 5 minuten en het werd nu echt lastiger. We konden minder scoren en de keeper was beter, maar uiteindelijk was het toch nog 9-12 voor ons geworden.

Verslag: Imke

NASCHRIFT COACHES: De E2 heeft nu 2 weken op rij een wedstrijd zonder wissel gespeeld en deze week zelfs met een invaller die 2 keer meegetraind heeft. Wij als coaches vinden het zeer knap dat ze dan ook nog steeds de wedstrijden blijven winnen door goed te blijven handballen en niet op elkaar te mopperen als iets niet helemaal goed gaat. We zijn dan ook heel trots op het team. Als er vriendjes of vriendinnetjes zijn die ons team dus willen komen versterken zijn ze meer dan welkom om een keer te komen kijken. De coaches van de E.

Bakel – Dynamico E1 7-24.

We hebben een erg mooie wedstrijd gespeeld in Bakel. Ik mocht zelf helaas niet meedoen maar kon daardoor goed zien hoe de wedstijd ging. De tegenpartij was minder sterk dus we konden goed laten zien wat we geleerd hebben.

De wedstrijd hebben we gewonnen met 24-7. De doelpunten zijn gescoord door:
Rik 1x,
Joep 1x,
Tijme 9x,
Merle 2x,
Ilana 2x,
Puk 3x en Alissa onze invaller heeft 6 mooie doelpunten kunnen scoren.
Iedereen die meegedaan heeft, heeft dus gescoord.

Verslag: Jente Langens

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin