Terug van weggeweest: wedstrijdverslag HS3

Dynamico HS3 – De Beuk HS1

Blijkbaar zijn er meer geïnteresseerden in de wedstrijd(verslagen) van de HS3 dan de afgelopen weken werd gedacht, dus bij deze voor de liefhebbers (Overigens denk ik persoonlijk dat de geïnteresseerden vooral iets zochten om de toiletpauzes tijdens het werken weer op te vullen – dus voor diegene: “Afknijpen en werken! En gauw!”).
Maar goed, wellicht zijn er in het vervolg meer heren 3 spelers die een poging willen wagen om een wedstrijdverslag te maken. Qua onzinniveau zou het geen probleem moeten zijn, want zowel vóór, tijdens en na de wedstrijd hoor ik voldoende heren zwetsen. Daar kan deze jonge god nog niet eens aan tippen.

Bij het gebrek aan wedstrijdverslagen een kleine up-to-date: Kunt u zich die Hongaar van twee seizoenen geleden nog herinneren? Nee? Wij ook niet. Maar sinds dit seizoen hebben we twee nieuwe spelers, namelijk Jordy den Brok en Lars Anderson. Nou hoor ik u denken bij die laatste naam, de HS3 hebben het opnieuw voor elkaar gekregen om buitenlands (Scandinavisch) talent aan te trekken. Maar niets is minder waar, want Lars komt gewoon van eigen Hollandse bodem. Dat betekent dan ook meteen dat de positie voor een knappe Zweedse blondine als teambegeleider nog steeds vacant staat. Aanmelden kan bij één van de selectiespelers van de HS3.

Verder gaat het de laatste weken nog niet heel soepel bij de HS3. Waar de eerste wedstrijd van het seizoen nog gewonnen werd tegen de bejaarden van Internos, de tweede wedstrijd gelijkgespeeld werd tegen een leger jongelingen van Heerle en tot slot de derde wedstrijd nipt verloren werd van Groene Ster zijn de naweeën van corona-pauzes zeer zichtbaar te zien (en te voelen – ben nu nog buiten adem).

Maar goed, de wedstrijd tegen de Beuk dus. Eigenlijk zou deze om 21:20 gespeeld worden in ’t Vijfeiken, maar omdat onze tegenstander uit Hoeven graag op tijd thuis wilt zijn voor de start van Tommy Teleshopping (of al die andere programma’s die na het nachtuur beginnen), is de wedstrijd verzet naar ’n uur eerder in Oss. Er werd zelfs gedreigd met een heuse boycot door onze tegenstander. Het verzetten van het tijdstip had ook meteen een nadeel voor ons, want tja, wij misten Denny en Lars omdat ze graag het einde van Sesamstraat wilden zien.

Het zat een beetje tegen dus. En dat bleef ook tijdens de wedstrijd zo. Enkel keeper Thijs haalde het niveau dat nodig was. De wedstrijd werd dan ook verloren met 19-23.

Wellicht dat de oorzaak van de nederlaag te vinden was in de shirtjestas, want Noud achtte het alleen maar nodig om een gedeelte van de shirts te wassen. Met als gevolg dat diverse shirts drie weken lang onaangeroerd in de tas hebben gelegen. In de eerste helft viel het nog mee met de impact van de stank, maar aangezien in de rust nog steeds de stank in de kleedkamer hing, kwamen de spelers met flinke migraines en waanideeën de kleedkamer uit.

Als team hopen we dan ook dat de volgende op de lijst zich bereid vindt om alle shirtjes te wassen + even te checken of er niet toevallig iets onderin de tas ligt te rotten.

Met dank aan: Johan ‘the Legend’ Hattink

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin