Nederlaag met perspectief voor heren, dames krijgen hun gewenste revanche

Heren, eredivisie: Bevo 2 – Dynamico 32-23 (14-11). Scores Dynamico: Thomas van Kessel 5, Chiel van Iperen 5, Frennie Bens 3, Merijn van Loon 3, Frank Loeffen 2, Harm van Iperen 2, Erik Loeffen 2, Jesper van Kessel 1.

Een verwachte nederlaag tegen de heren van Bevo 2, maar over het spel kon Dynamico best tevreden zijn. Met een smalle bank werd er afgereisd naar Noord-Limburg om te spelen tegen een tegenstander met een hoog Jong Oranje-gehalte. Tot 19-16 bleef de ploeg van trainer Vladan Mijalkovic in de slipstream, daarna was het over. In de onderste regionen won EHC dat al een tijdje in goede vorm verkeert wél, maar V&L verloor. Die laatste ploeg achter je houden, lijkt nu de voornaamste opdracht voor Dynamico om degradatie te ontlopen.

Dames, eerste klasse: Tremeg – Dynamico 15-22 (7-13). Scores Dynamico: Eva Langens 4, Sanne Turlings 4, Mirne Hoeks 4, Maud van de Wetering 2, Anne van Munster 2, Sabine Hommersom 2, Britta Schoones 1, Quinty Kuijpers 1, Lisa Turlings 1, Manouk van den Hout 1.

De dames namen revanche voor de flinke thuisnederlaag tegen de laagvlieger. Op 4 december werd het 12-23 in het voordeel van de ploeg uit Gemert. Dat mocht niet nog een keer gebeuren, vonden onze dames. En dat gebeurde ook niet. Het samenspel was prima en de flow zat er vanaf het begin af aan goed in. Misschien had dat te maken met nog meer revanchegevoelens, want de Heesch/Osse dames hadden ook de laatste twee duels verloren. Nu kon er vanaf het begin geen misverstand over bestaan wie zou winnen (0-3). Sanne Turlings en Eva Langens waren degenen die in de eerste helft het verschil maakten met elk vier treffers. De tweede helft begon ook met een 0-3 run, waardoor de wedstrijd snel beslist was: 7-16. Echt spannend werd het nooit meer. Mirne Hoeks maakte haar vier treffers juist allemaal in de tweede helft. Dynamico bivakkeert nu op een degelijke zesde plaats,

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin