Officieel: DOS’80 en Olympia’89 fuseren

OSS/HEESCH – De fusie van de handbalverenigingen DOS’80 en Olympia’89 per 1 juli is rond. De laatste stap, de goedkeuring van beide ALV’s, werd woensdagavond genomen in twee digitale vergaderingen. Dynamico is dus een feit.

Beide verenigingen stemden unaniem voor, waarmee een einde komt aan het driejarige voorbereidingstraject. Per 1 juli wordt ook het nieuwe bestuur actief, bestaande uit Jan Paul Langens (voorzitter), Maud van Deutekom (secretaris), Johan Hattink (penningmeester), Paul Verhoeven (bestuurslid handbalzaken) en Geert Piek (bestuurslid verenigingszaken).

Tot 1 juli zijn er waarschijnlijk geen clubactiviteiten vanwege het coronavirus. Daarom is besloten om per direct de nieuwe verenigingsnaam te hanteren, hoewel die formeel pas op 1 juli ingaat. Wat dat betreft komt de nieuwe, door Beeldfanaat gemaakte website, die woensdagavond online ging, op een mooi moment.

“Het was een mooie periode van drie jaar waarin beide clubs van elkaar konden leren en aan elkaar konden wennen, maar het is nog beter dat aan deze periode nu een einde komt. Het werd tijd om tot afronding over te gaan. Dynamico is klaar voor de toekomst”, aldus Daphne Verstegen, voorzitter van de fusiewerkgroep.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin